2024.gada 22. oktobris

Irīda, Īrisa

Receptes

Viegli pagatavojams - sulīgais jogurta kēkss franču gaumē

Vai atceries, kāda bija pirmā kūka, ko pagatavoji? Daudzi mazie francūži sper pirmos soļus konditorejas pasaulē, gatavojot vienkāršu jogurta... Lasīt vairāk...

Trīs receptes, kas Valentīna dienu padarīs vēl saldāku (FOTO)

Neatkarīgi no tā, cik gardus kārumus iespējams nopirkt veikalos, paša gatavoti našķi vienmēr piešķirs īpašu “odzi... Lasīt vairāk...

Viegli pagatavojams našķis: Kārtainās mīklas caurulītes ar putukrējuma pildījumu

Lai pagatavotu šīs kārdinošās kārtainās mīklas caurulītes ar gaisīgu putukrējuma pildījumu, tev būs nepieciešamas tikai pāris ... Lasīt vairāk...

Ātrās lazanjas recepte

Garda, bagāta ar sieru, gaļu un sulīga lazanja, kas turklāt vēl ātri pagatavojama, izcili iederēsies ikviena gardēža pusdienu galdā! Lasīt vairāk...

Jaungada galdam - cepeškrāsnī cepta karpa

Viena no zivīm bez kuras nav iedomājams Jaungada svētku galds ir karpa, kas daudzām tautām ir laimes un labklājības simbols. Arī latviešu ti... Lasīt vairāk...

Vienkāršā kūka ar mandarīniem cukura karamelē

Vienkārši pagatavojama apgāztā kūka, kas ir gluži kā radīta Ziemassvētku gaidīšanas laikam – sulīga, garda un pārklāta ar cukur... Lasīt vairāk...

Kulinārā mantojuma klasika - pildīta līdaka

Lai saglabātu veselīgu ādas, matu un nagu stāvokli, ārsti un dietologi iesaka vismaz pāris reizes nedēļā iekļaut ēdienkartē zivis. Šis ietei... Lasīt vairāk...

Svētku galdam - pīrādziņi ar sulīgu maltās gaļas pildījumu

Kas var būt labāks svētku galdam, par klasisko recepti - gardiem pīrādziņiem ar trauslu, mutē kūstošu mīklas garoziņu un sulīgu, bagātīgu ma... Lasīt vairāk...

Ātrie čebureki no lavaša

Ātro lavaša čebureku garša praktiski neatšķiras no īstiem čeburekiem, ārpusē lavašs kraukšķīgs, un pildījums sul... Lasīt vairāk...

Viegli pagatavojama: Pankūku lazanja ar malto gaļu

Viens no iecienītākajiem itāļu ēdieniem ir lazanja. Taču to var pagatavot arī latviskā stilā, izmantojot plānās pankūkas. Šādu receptes vers... Lasīt vairāk...