2019.gada 20. novembris

Anda, Andīna

Receptes

Gatavojam pērnā gada ražu: Pildīts ķirbis

Gana rudenī iegūtais ķirbis ir gaidījis savu kārtu, lai tiktu garšīgi pagatavots. Griez, mizo, liec uz pannas vai met katliņā un gatavo gard... Lasīt vairāk...

Photos

Valentīna dienā pārsteidz mīļoto ar paša gatavotiem kārumiem

Gada romantiskākie svētki ir tepat aiz stūra, tādēļ AS “Dobeles dzirnavnieks” sadarbībā ar kulinārijas blogu “Našķoties&rd... Lasīt vairāk...

Mazais zivs pīrāgs ar saldo kartupeļu "cepurīti"

Interesants veids, kā pagatavot gardu maltīti diviem no zivīm un kartupeļiem, piedāvā tasty.lv. Tas viss individuālos trauciņos veido pavisam nelie... Lasīt vairāk...

Neceptā prjaņiku kūka saldam tējas mirklim

Kūkas gatavošana ne vienmēr ir laikietilpīgs un dārgs pasākums. Varen gardu kūciņu var uztapināt pat nieka 10 minūtēs, turklāt, izmantojot v... Lasīt vairāk...

Speķots medījuma cepetis ar kadiķogām

Pēc veiksmīgām medībām – speķots meža gaļas cepetis ar kadiķogām, gatavots cepešmaisā. Lasīt vairāk...

Laša galvas zupa ar kausēto sieru

Lai gan zivju izvēle ir ļoti plaša, viena no veselīgākajām noteikti ir lasis. Tas ir liess olbaltumvielu avots, kas pārpilns ar vērtīgajām o... Lasīt vairāk...

Perfekta buljona pīrādziņu mīkla un pildījums

Kā izcept buljona pīrādziņus ar liellopa gaļas pildījumu, māca žurnāls "100 Labi Padomi". Lasīt vairāk...

Gadumijas svētku galdam - ābolu rozītes

Kad gribas pagatavot kaut ko, kas ne tikai labi garšo, bet arī skaisti izskatās, tad var ķerties pie ābolu rozītēm. Neticami, bet tas ir vie... Lasīt vairāk...

Photos

Aptauja: Ziemassvētku populārākie ēdieni ir rasols, speķa pīrādziņi un pelēkie zirņi

Latvijas iedzīvotāji par populārākajiem Ziemassvētku ēdieniem ir atzinuši rasolu, speķa pīrādziņus un pelēkos zirņus, liecina gaļas pārstrād... Lasīt vairāk...

Gaļas pīrāgi, kas izdodas vienmēr

Šī ir uzticama rauga mīklas recepte, kura nekad nav pievīlusi, jo, pat sviestu aizstājot ar eļļu vai margarīnu, pīrāgi izdodas tikpat "... Lasīt vairāk...