2024.gada 25. maijs

Anšlavs, Junora

Cepumu mājiņas ar biezpiena krēmu

Cepumu mājiņas ar biezpiena krēmu

Šī ir viena no tām receptēm, kurā satiekas paaudzes – šo saldumu var kopīgi pagatavot pie atmiņu stāstiem par bērnības garšām. Un patiesībā šis ir arī lielisks gardums svētku galdam, lai iepriecinātu sevi un citus. Recepti iesaka tasty.lv.

Sastāvdaļas: 3 gab."Selgas" cepumu pakas, 360 g biezpiens, 300 ml saldais krējums, 50 g pūdercukurs, vaniļas cukurs, 200 g marmelāde.

Pagatavošana: Gatavo biezpiena masas pildījumu: saputo saldo krējumu ar cukuru un vaniļu, pievieno biezpienu. Kuļ līdz izveidojas bieza masa. Masai pievieno smalki sagrieztu marmelādi. Ar karoti uzliek pildījumu uz viena cepuma, tālāk veido trijstūri, pievienojot vēl divus cepumus. Aizpilda tukšās vietas un kārto uz šķīvja. Liek ledusskapī vismaz uz 3-5 stundām. Ūdens peldē izkausē šokolādi un pārlej to pāri cepumu mājiņām.

Izrotā ar sev vēlamiem saldajiem dekoriem.

Lai izdodas!

Atstājiet komentāru