2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpils autobraucēji, iestādot puķes Draudzības alejas bedrēs, paātrina bedrīšu remontu (FOTO)

Jēkabpils autobraucēji, iestādot puķes Draudzības alejas bedrēs, paātrina bedrīšu remontu (FOTO)

Ceturtdienas vakarā Jēkabpilī, Draudzības alejas bedrēs, neapmierinātie autobraucēji, protestējot pret izdangātajām “vilku bedrēm”, iestādīja tajās baltās margrietiņas. Tas deva “paātrinājumi” Jēkabpils atbildīgajiem dienestiem, kas uzdeva SIA “Jēkabpils pakalpojumi” nekavējoties salabot bedres.

“Iedzīvotāji šorīt, braucot uz darbu un redzot baltās margrietiņas, ziņoja pašvaldībai un mēs nekavējoties reaģējām, bedres salabojot,” saka Jēkabpils mēra vietnieks tautsaimniecības jautājumos Andris Rutko.

Viņš stāsta, ka Draudzības alejas bedrīšu remontu bija paredzēts veikt līdz augusta beigām, taču šī situācija notikumus paātrinājusi. Piektdien bedrītes Draudzības alejā saremontētas un noasfaltētas visas ielas garumā.

Par faktu, ka Draudzības alejā uzziedējušas margrietiņas, sociālajā vietnē facebook.com ziņoja un ar foto dalījās daudzi jēkabpilieši, aculiecinieki.

Jau ziņots, ka viena no tehniski sliktākajā stāvoklī esošām centra ielām Jēkabpilī ir Draudzības aleja. Šogad bija paredzēta šīs ielas rekonstrukcija, tāpēc netika pievērsta liela vērība bedrīšu remontam. Bija paredzēts, ka SIA “Jēkabpils pakalpojumi” veiks vērienīgu šīs ielas rekonstrukciju, izbūvējot lietus notekūdeņu sistēmu un jaunu ielu apgaismojumu, nomainot asfaltsegumu, kā arī izbūvējot jaunas automašīnu stāvvietas, jo pašlaik uz šīs ielas ir stāvvietu trūkums. Tāpat arī tika vēstīts, ka veicot videonovērošanu, secināts, ka pa Draudzības aleju ik dienu izbrauc vairāki tūkstoši automašīnu, tātad šī iela tiek intensīvi noslogota.

Mainoties Jēkabpils domes vadībai, šis vērienīgais projekts tika atlikts. Patlaban nolemts, ka Draudzības alejas rekonstrukciju neuzticēs pašvaldības uzņēmumam, bet gan šo darbu veikšanai sludinās konkursu un, visticamāk, Draudzības alejas rekonstrukcija notiks nākamvasar.

Aculiecinieku foto (Avot: facebook.com)

Komentāri (0-6/6)

  • Marleen Overmeire
    17.01.2022 20:08
    Sveiki visiem, esmu zaudējis naudu tik daudzām kompānijām, kuras ir uzdevušās par īstiem aizdevējiem, bet visas manas pūles ir bijušas veltas, esmu zaudējis vairāk nekā 35 000 eiro viltus aizdevējiem, kuri apgalvo, ka viņi nav. Līdz brīdim, kad mans draugs iepazīstināja mani ar īsto aizdevēju, ar kuru es sazinājos, un es veiksmīgi saņēmu no viņa aizdevumu tikai 48 stundu laikā, es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu, bez bailēm sazināties ar viņiem pa e-pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014
  • Skolnieciņš
    16.10.2020 22:13
    Izrādīsim cieņu un mīļumu pret Dabas Māti arī ikdienā, nelietosim privātās automašīnas bez galējas nepieciešamības, bet pārvietosimies ar kājām. Domāsim zaļi! Lai Dabas Mātes viedums palīdz mums izdarīt pareizo izvēli! Lūgsim Latvju Dievus, lai uz mūsu ceļiem nebūtu bedres! Lai Latvijas ceļi top līdzeni! Lai bedres pazūd! Lai Latvju Dievi stāv mums klāt!
    Sirsnīgi, Skolnieciņš - Latvju Skaudības Dievs
    #LatvijasCeļi #bedres #ZaļāDomāšana #DabasMāte #LatvjuDievi #Skolnieciņš #SkauģuSkauģis
  • vērotājs
    02.07.2018 18:35
    Rotko - brīvmākslinieks!
    Izskatās jaunā vadība visus iesāktos projektus iesaldē, lai nākamgad kārtīgi varētu iestartēt iepirkumos ar Nipaleona nekādīgi nesaistīto Ošukalns celtniecība vai kādu jaunu veidojumu. Bet iespējams jēkabpilieši vēl ilgi lauzīs savus auto pa Draudzības aleju, Pasta un Pormaļa ielām. Labāk būvēsim Dolomīta ielu uz asfalta rūpnīcu.
  • nu nestrebiet karstu
    02.07.2018 18:34
    Tās jau ir leonīda bedres, ne? Bet Rutkis sataisīs, neuztraucieties. Rutkis visu izdarīs, tikai mazliet pacietības! Nevar jau vienā dienā apdarīt visus Leonīda laikā nepadarītos darbus!
  • Zina
    02.07.2018 18:34
    Ko var irst tas rutks? Plānots līdz augusta beigām! Ielu pa kuru dienā brauc vairāki tūkstoši jāuztur ideālā kārtībā! Un ja nevar uzlikt jaunu asfaltu, tad bedres jāremontē kaut vai katru dienu! Tās tur vienkārši nedrīkst būt! Tā ka nav ko te slavas laurus plūkt!
    Kur palikusi Pasta ielas rekonstrukcija ar visām sānu ielām? Kaut kā šis projekts izčibējis, lai gan bija jāsāk jau pagājušogad!
  • no purva
    02.07.2018 18:34
    Pareizi jaunā valdība dara. Visu vajag plānot un darīt no jauna, ar jauniem plāniem un projektiem.

Atstājiet komentāru