2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpilī, Rīgas ielā autovadītājam, nedodot ceļu motociklistam, notiek sadursme

Jēkabpilī, Rīgas ielā autovadītājam, nedodot ceļu motociklistam, notiek sadursme

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 19 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 5 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā viens par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums, kurā cietusi viena persona, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.  

Kā liecina sākotnējā informācija, 13. jūnijā Jēkabpilī, Rīgas ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Opel Astra Station” un, nogriežoties pa kreisi, nedeva ceļu motocikla vadītājam, kā rezultātā notika sadursme. Negadījumā traumas guva motocikla vadītājs, kurš no hospitalizācijas atteicās. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 93 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 52 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 29 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 10 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā negadījumā ir cietusi viena persona. Reģistrēta viena velosipēda zādzība.

Atstājiet komentāru