2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Asarē un Salā autovadītāji sēdušies pie auto stūres pamatīgā reibumā

Asarē un Salā autovadītāji sēdušies pie auto stūres pamatīgā reibumā

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 21 gadījumu, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 7 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 2 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 2 kriminālprocesi. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa..  

Kā liecina sākotnējā informācija, 3. jūnijā Jēkabpilī, Zaļajā ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Honda Accord” un nobrauca no ceļa braucamās daļas, bojājot ceļa apmali un ceļa zīmi. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 5. jūnijā Jēkabpils novada Salas pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Audi A4”, būdams 2,63 promiļu reibumā bez transportlīdzekļu vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 5. jūnijā Jēkabpils novada Asares pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Audi 80 Avant” un neizvēlējās drošu un ceļa segumam atbilstošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās gaisvadu elektrolīniju balstā. Pēc ceļu satiksmes negadījuma likumsargi konstatēja, ka vīrietis pie stūres ir sēdies, būdams 3,14 promiļu reibumā bez transportlīdzekļu vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess un administratīvā pārkāpuma process.

Atstājiet komentāru