2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Variešu pagastā notikusi vieglās automašīnas un traktora sadursme

Variešu pagastā notikusi vieglās automašīnas un traktora sadursme

Aculiecinieki Radio1.lv ziņoja, ka piektdien no rīta noticis satiksmes negadījums Variešu pagasta centrā, kur vieglā automašīna ietriekusies traktorā. Tas no trieciena apgāzies. Bojāti abi transporta līdzekļi, taču gan automašīnas vadītāja, gan traktorists pēc avārijas no transporta līdzekļiem izkļuvuši saviem spēkiem. Neoficiāla informācija liecina, ka vēlāk traktora vadītājs tomēr devies uz Jēkabpils slimnīcu, kur viņam sniegta medicīniskā palīdzība.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa Radio1.lv informēja, ka piektdien, 22. aprīlī Jēkabpils novada Variešu pagastā sieviete vadīja automašīnu „Audi A6” un nedeva ceļu traktoram „MTZ50”, kas brauca pa galveno ceļu, kā rezultātā notika sadursme. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols.

Sakārtot brauktuvi pēc satiksmes negadījuma bija aicināts glābšanas dienests.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Zemgales reģionā Viktorija Gribuste Radio1.lv informēja, ka piektdien pulksten 9.21 VUGD saņēma informāciju, ka Jēkabpils novada Variešu pagastā ir noticis ceļu satiksmes negadījums, kura rezultātā uz brauktuves bija apgāzies traktors un no tā notiek degvielas un eļļas noplūde 4 m2 platībā. Ugunsdzēsēji glābēji ar absorbenta palīdzību savāca izlijušos šķidrumus un pēc tā sakārtoja ceļa braucamo daļu. Glābšanas darbi noslēdzās pēc nepilnas stundas.

Aculiecinieka foto

Atstājiet komentāru