2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpils novada Aknīstē šķeldas transportierī ierauts un bojā gājis vīrietis

Jēkabpils novada Aknīstē šķeldas transportierī ierauts un bojā gājis vīrietis

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 19 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 10 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 7 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 3 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.  

Kā liecina sākotnējā informācija, 13. janvārī Aknīstē, pildot darba pienākumus, šķeldas transportierī tika ierauts 1968. gadā dzimis vīrietis, kurš gāja bojā notikuma vietā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 146. panta otrās daļas. Ir nozīmēta tiesu medicīniskā ekspertīze un policija un Valsts darba inspekcija turpina skaidrot notikušā apstākļus. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 117 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemts 61 administratīvo pārkāpumu lēmums, tai skaitā 28 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess un viens administratīvā pārkāpuma process. Reģistrēti 17 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā cietusi viena persona. Reģistrēta viena zādzība no mājokļa.

Atstājiet komentāru