2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Autovadītājs Jēkabpilī, Zīlānu ielā uz gājēju pārejas notriec 16 gadīgu jaunieti un pamet notikuma vietu

Autovadītājs Jēkabpilī, Zīlānu ielā uz gājēju pārejas notriec 16 gadīgu jaunieti un pamet notikuma vietu

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 29 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 28 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā viens par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēti 3 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 10. maijā Jēkabpilī, Zīlānu ielā, līdz šim nenoskaidrots autovadītājs, vadot transportlīdzekli „Volvo V40”, uzbrauca 16 gadīgai jaunietei, kura šķērsoja brauktuvi pa gājēju pāreju, un atstāja notikuma vietu. Jauniete negadījumā guva traumas un tika nogādāta ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 10. maijā Jēkabpilī tika nozagts pie kāda veikala atstāts nepieslēgts melns velosipēds „Panther”. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus un atkārtoti aicina parūpēties par savu divriteņu drošību un tos novietot velo novietnēs vai iekštelpās, izmantojot kvalitatīvus saslēgus. Tāpat vajadzētu pārliecināties, ka velosipēda pieslēgšana izvēlētajā vietā ir droša – novietni nav iespējams salauzt vai pārvietot un ir iespējams pieslēgt gan riteni, gan rāmi.

Kā liecina sākotnējā informācija, 10. maijā Aknīstē, Dzirnavu ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Volkswagen Golf”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 2,8 promiles. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Atstājiet komentāru