2024.gada 19. marts

Jāzeps

Četri cilvēki gūst traumas satiksmes negadījumos Salā un Zasā

Četri cilvēki gūst traumas satiksmes negadījumos Salā un Zasā

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 20 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, portāla Radio1.lv redakciju informēja Valsts policijas  Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 10 administratīvā pārkāpuma lēmumi. Reģistrēti 6 ceļu satiksmes negadījumi, kur 2 gadījumos ir cietušas 4 personas. 

13. jūlijā Salas novada Salas pagastā sieviete, vadot automašīnu „Toyota Proace”, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā traumas guva transportlīdzekļa vadītāja un divas pasažieres, kuras tika nogādātas ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo ir sastādīts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols. 

13. jūlijā Jēkabpils novada Zasas pagastā līdz šim nenoskaidrots motocikla „Kawasaki” vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā traumas guva motocikla pasažieris, kurš tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo ir sastādīts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols.

Atstājiet komentāru