2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Kāpēc metāla ārdurvis privātmājai ir pareizā izvēle

Kāpēc metāla ārdurvis privātmājai ir pareizā izvēle

Jebkura materiāla ārdurvis mājai var izskatīties skaisti un radīt lielisku iespaidu par jūsu mājokli un jūsu gaumi. Pienācīgas privātmājas ārdurvis ir tās vizītkarte gan viesiem, gan garāmgājējiem. Kamēr koka durvis mājai vizuāli var būt ļoti pievilcīgas, dzelzs durvju speciālisti uzņēmumā “MetaLux” norāda uz dažādām koka durvju nepilnībām, kas metāla ārdurvis mājai padara par labāku izvēli.

Uz mājokļa drošību nevar ekonomēt

Katram no mums ir sapnis par savu perfekto mājokli, piepildītu ar sen kārotu elektroniku un sadzīves tehniku. Jebkuras materiālās vērtības ir jāaizsargā un pienācīgas ārdurvis privātmājai ir kā garantija, bez kuras nevar iztikt. Nedomājot par drošību, jūs riskējat zaudēt daudz vairāk, kā ieguldījumu durvīs. Metāla ārdurvis privātmājai dažkārt var būt dārgākas kā cita materiāla durvis, taču ar lielāku ieguldījumu jūs iegūstat lielāku drošību. Šajā gadījumā pašas durvis nav tās, ko jūs sargājat, bet gan jūsu mājoklis, tāpēc ieguldījums metāla durvīm privātmājai atmaksāsies vairākkārt, kad zagļiem nāksies pie tām apstāties.

Siltumizolācija durvīm ir tikpat svarīga kā logiem

Ārdurvis privātmājām to siltumizolācijai ir tikpat svarīgas, cik jebkurš logs. Metāla vai tērauda ārdurvis nodrošina labāku siltumizolāciju, jo metāls ir daudz blīvāks kā koks. Koka durvis, vairāk par metāla durvīm mājā nosēžas ekspluatācijas laikā. Tas rada risku, ka ar laiku veidosies šķirbas un ārdurvis privātmājai kļūs par vietu, no kurienes pazūd liela daļa siltuma. Metāla durvju konstrukcija ir stabilāka un mazāk deformējas ilgtermiņā, tāpēc šāds risks ir mazāks.

Metāla ārdurvis privātmājai no M-Lux

MetaLux ir Baltkrievijas durvju ražošanas uzņēmums, kas specializējas dzīvokļu un māju ārdurvju ražošanā un tirdzniecībā, piedāvājot gan tērauda durvis mājai, gan citu metālu durvju produktus. Uzņēmums darbojas tikai kopš 2015.gada, bet jau ir izpletis savu darbību Latvijā, 2019.gadā izveidojot salonveikalu “Eirodurvis” tirdzniecības centrā “Ozols”. Uzņēmums varētu šķist jauns, bet tā speciālisti nozarē darbojas jau vairāk kā 15 gadus, tāpēc veido pieredzējušu meistaru un vadītāju komandu, kas nodrošina pilnu ražošanas un izplatīšanas ciklu vienuviet.