2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Ātrais kredīts var palīdzēt arī Tev!

Ātrais kredīts var palīdzēt arī Tev!

Mūsdienu straujais dzīves ritms nozīmē arī neplānotus izdevumus. Tādās situācijās svarīgi atrast ātru un efektīvu risinājumu. Viens no tādiem ir ātrais kredīts, ko ērti var noformēt internetā.

Ātrais kredīts ir noderīgs brīžos, kad jāapmaksā kāds steidzams rēķins vai jāveic neatliekams pirkums, bet līdz algas dienai vēl jāgaida. Turklāt tas pieejams bez ķīlas, galvojuma un citu formalitāšu kārtošanas. Piesakies aizdevumam jebkurā sev ērtā laikā un vietā, un saņem nepieciešamo naudas summu vien dažu minūšu laikā! Tikai pirms tam padomā, vai spēsi veikt ikmēneša maksājumus laikā!

Ērti īstermiņa aizdevumi

Viens no aizdevējiem, kas piedāvā ērti noformējamus aizdevumus, ir Kredits7. Tas noderēs situācijās, kad nepieciešamā naudas summa ir salīdzinoši neliela:

  • Maksimālā summa, ko iespējams saņemt pirmajā reizē – 300 eiro;

  • Otrajā reizē var noformēt līdz 400 eiro lielu aizņēmumu.

Atmaksas termiņš ir 30 dienas, taču, ja aizdevumu kāda iemesla dēļ nav iespējams atmaksāt līgumā noteiktajā laikā, to var pagarināt. Jāņem gan vērā, ka tas ir maksas pakalpojums un papildus kredītsaistības.

Kā noformēt kredītu?

Lai pieteiktos aizdevumam pie Kredits7, nepieciešams vien dators ar interneta pieslēgumu, mobilais tālrunis un bankas konts kādā no Latvijā strādājošām bankām. Lai ātrais kredīts būtu pieejams, jāatbilst dažām prasībām. Aizdevums tiek izsniegts Latvijas Republikas pastāvīgajiem iedzīvotājiem vecumā no 21 – 65 gadiem, kuriem ir:

  • Pozitīva kredītvēsture;

  • Atbilstošs ienākumu līmenis.

Ja nepieciešams ātrais kredīts un atbilsti visām prasībām, reģistrējies aizdevēja mājaslapā un piesakies vēlamajam aizdevumam. Gan pieteikuma aizpildīšana, gan tā izskatīšana neprasa daudz laika, tādēļ jau pavisam drīz saņemsi lēmumu par kredīta piešķiršanu. Ja tas būs pozitīvs, kredīta summa tiks pārskaitīta uz norādīto bankas kontu vien 15 minūšu laikā.

Jāatceras, ka aizdevumam iespējams pieteikties jebkurā diennakts laikā, taču pieteikums tiks izskatīts Kredits7 darba laikā, kas ir katru darba dienu no plkst. 8.30 līdz plkst. 20.00 un nedēļas nogalēs no plkst. 11.00 līdz plkst. 16.00. Kredīta pieteikumi, kas tiek iesniegti  pēc darba laika, tiek izvērtēti nākamajā dienā.

Kredītņēmēju ērtībām pieejams arī SMS kredīts, kas ir vēl ērtāks un ātrāks veids, kā noformēt aizdevumu.

Atbildīga aizņemšanās

Lai arī ātrais kredīts var būt noderīgs visdažādākajās dzīves situācijās, jāatceras, ka tas ir atbildīgs lēmums. Neaizņemies vairāk kā nepieciešams un rūpīgi izvērtē savas iespējas kredītu atmaksāt!

Atstājiet komentāru