2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Īstermiņa aizņēmumi

Īstermiņa aizņēmumi

Īstermiņa aizņēmumi ir īpašs aizņemšanās veids, kas sniedz iespēju saņemt kredītu bez ķīlas vai galvotāja, kā arī neuzliek ilgtermiņa saistības. Atkarībā no izvēlēta aizdevumu veida, īstermiņa kredītu atmaksas termiņi svārstās no 30 dienām līdz 5 gadiem.

Aizdevumus, kuru atmaksas termiņš ir ilgāks par vienu mēnesi, iespējams atmaksāt pa daļām ar ikmēneša maksājumu palīdzību, tādā veidā neradot pārlieku lielu slogu savām finansēm, savukārt aizdevumus, kuru atmaksas termiņš ir līdz 30 dienām, varēsiet atmaksāt no nākamās algas vai cita veida ienākumiem.

Kur saņemt īstermiņa aizņēmumu?

Īstermiņa aizņēmumus piedāvā gan banku, gan nebanku aizdevēji un tos iespējams noformēt tepat internetā. Lai gan pats aizņemšanās process ir pavisam ātrs un vienkāršs, mazliet laiku būtu ieteicams atvēlēt Jums izdevīgākā aizdevēja atrašanai, tādā veidā ietaupot naudu un nepārmaksājot par aizdevuma izsniegšanu.

Visvienkāršākais veids, kā atrast izdevīgāko aizdevēju, ir veicot kredīta piedāvājumu salīdzināšanu, ko varēsiet izdarīt kādā no bezmaksas salīdzināšanas rīkiem, kuros vienuviet apkopti populārāko aizdevēju piedāvājumi.

Kā noformēt aizdevumu?

Kad atrasts Jums piemērotākais un izdevīgākais aizņēmuma piedāvājums, jāķeras klāt pie pietikuma anketas aizpildīšanas. Anketās tiek prasīta standarta informācija, kuru aizdevējs izmantos, lai pārbaudītu Jūsu kredītvēsturi un atbilstību kredīta izsniegšanas noteikumiem, kā arī aizdevuma piešķiršanas gadījumā, kredītlīguma noformēšanai.

Lai aizdevums tiktu piešķirts, pārliecinieties, ka atbilstat sekojošiem noteikumiem:

• Esat Latvijas Republikas pilsonis vai arī esat saņēmis uzturēšanās atļauju,
• Esat vecuma robežās no 18 līdz 75 gadiem (vairāki aizdevēji izvēlas izsniegt kredītu no 20 gadu vecuma, tāpēc pārbaudiet izvēlētā aizdevēja vecuma ierobežojumus)
• Saņemat regulāras un pietiekami lielus ikmēneša ienākumus, kas var būt ne tikai darba alga, bet arī pensija, pabalsti un vēl citi ienākumi.
• Neesat reģistrēts parādnieku reģistrā,
• Jums ir bankas konts kādā no Latvijas bankām, ka arī aktīvs mobilā tālruna numurs un e-pasta adrese, kurā saņemsiet līgumu un citu informāciju.

Aizdevuma piešķiršana

Atbilde par aizdevuma piešķiršanu vai noraidīšanu parasti tiek sniegta 15 – 30 minūšu laikā. Ja atbilde ir pozitīva, piešķirtā aizdevuma summa, nekavējoties tiks pārskaitīta uz Jūsu norādīto bankas kontu un atkarībā no bankas darbībām tajā nonāks dažu stundu vai dienas laikā. Jāņem vērā, ka atsevišķas bankas, kas parasti tiek norādītas konkrētā aizdevēja mājas lapā, naudas pārskaitījumu apstrādā ilgāk, līdz ar to, ja esat konkrēto banku klients, aizdevums Jūsu kontā varētu nonāk mazliet vēlāk.

Svarīgi!

Aizdevums var tikt atteikts arī tad, ja pieteikuma anketā esat norādījis nepatiesus vai neprecīzus datus, tāpēc, anketu aizpildiet uzmanīgi un norādiet tajā patiesu informāciju.

Lai aizņēmums būtu patiesi izdevīgs un sniegtu cerēto finansiālo palīdzību, aizņemieties gudri un atbildīgi!

Atstājiet komentāru