2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Kā aizņemties, lai ātrais kredīts tiktu piešķirts tiešām ātri?

Kā aizņemties, lai ātrais kredīts tiktu piešķirts tiešām ātri?

Brīžos, kad steidzami nepieciešami papildu finanšu līdzekļi, viens no risinājumiem ir ātrais kredīts, kuru var iegūt pie dažādiem nebanku aizdevējiem internetā. Ātrais kredīts par tādu tiek saukts tāpēc, ka pārsvarā to iespējams iegūt pat 10 minūšu laikā. Tas ir Latvijā diezgan populārs pakalpojums, it sevišķi tāpēc, ka, aizņemoties pirmo reizi, lielākoties tiek piešķirta 100% atlaide šī kredīta komisijas maksai. Taču, lai tā tiešām notiktu, jāņem vērā vairāki priekšnosacījumi!

Veiksmīgs pieteikums

Pirmkārt, ātrais kredīts, tāpat kā jebkurš finanšu darījums, sākas ar iesniegumu aizdevējam, kurā parasti jānorāda:

  • savs vārds un uzvārds;

  • telefona un bankas konta numurs;

  • summa un termiņš, uz kādu nepieciešams aizdevums.

Balstoties uz šiem datiem, aizdevējs izvērtēs Tavu maksātspēju un to, vai piešķirt Tev prasīto aizdevumu.

 

Aizdevēja darba laiks

Svarīgi saprast, ka Tavu pieteikumu kreditora darbinieki izskatīs tikai savā darba laikā, tāpēc, aizņemoties nakts vidū, ātrais kredīts Tavā kontā 10 minūšu ietvaros netiks ieskaitīts. Tāpēc, pirms pieteikšanās kredītam, rūpīgi izpēti informāciju uzņēmuma mājaslapā, īpašu uzmanību pievēršot tā darba laikam. Visbiežāk īstermiņa aizdevēji strādā no septiņiem vai astoņiem rītā līdz desmitiem vai vienpadsmitiem vakarā. Ja būsi pieteicies kredītam darba dienas ietvaros, tad lielākā daļā gadījumu Tavs pieteikums tiks izskatīts ļoti ātri un aizdevējs lems, vai ātrais kredīts tiks piešķirts.

 

Pareizā banka

Piesakoties īstermiņa aizdevumam, Tevi lūgs veikt reģistrācijas maksu 0.01 eiro apmērā, lai pārliecinātos par Tava bankas konta autentiskumu. Uz šo kontu vēlāk tiks pārskaitīta aizdotā nauda. Lai šis process noritētu operatīvi, svarīgi, lai Tava banka būtu tāda pati kā aizdevējam, jo atšķirīgu banku savstarpējie norēķini tik veikti vien pāris reizes dienā. Parasti pieredzējušam aizdevējam ir konti vairākās bankās, un arī šo informāciju varēsi uzzināt uzņēmuma mājaslapā.

 

Vivus.lv – uzticami un ātri

Viens no zināmākajiem īstermiņa aizdevējiem Latvijā ir Vivus.lv, kas saviem klientiem nodrošina iespēju ērti pieteikties aizdevumam, apkalpo klientus lielāko diennakts daļu un ātros kredītus var operatīvi pārskaitīt uz kontiem piecās populārākajās bankās. Vivus.lv piedāvājumā ir kredīts ar summu līdz pat 1500 eiro, ko iespējams atmaksāt laika periodā no 1 mēneša līdz diviem gadiem. Plašāk par aizdevēja pakalpojumiem uzzināsi, ienākot mājaslapā www.vivus.lv. Galvenais - aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

 

 

Atstājiet komentāru