2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Infocredit - Jums vispiemērotākais kredīts

Infocredit - Jums vispiemērotākais kredīts

Ir liela daļa cilvēku,kuriem nepieciešams aizdevums, taču bankas ne vienmēr to ir gatavas izsniegt,tādēļ sludinājumos aizvien biežāk parādās piedāvājumi no visdažādākajiem nebanku sektoriem. Kā starp šiem daudzajiem piedāvājumiem neapjukt un izvēlēties sev piemērotāko?

No šī piesātinātā piedāvājuma loka ir kāds liels ieguvums - konkurences dēļ nebanku sektora aizdevumi ir palikuši pieejamāki ikvienam! Aizdevēju ir daudz un klientam ne vienmēr ir laiks, vēlme un pacietība, lai izanalizētu, kura aizdevuma kompānija būs vispiemērotākā.

Infocredit ir jauns, bet strauji augošs uzņēmums, kas sniedz finansu brokera pakalpojumus. Uzņēmuma darbiniekiem ir ilgstoša darba pieredze banku un nebanku kreditēšanas uzņēmumos, kā arī juridiskajā sfērā, kas cieši saistīta ar mantojuma tiesībām, maksātnespēju, un nekustamā īpašuma darījumiem.

Infocredit galvenais uzdevums ir klientam atrast un ieteikt kompāniju ar vispiemērotākajiem līguma noteikumiem, veltot katram klientam individuālu pieeju, izkskaidrojot darījuma būtību, kā arī tā nisanses. Viena no galvenajām prioritātēm ir aktīvi atbalstīt lauksaimniekus, lai kopīgiem spēkiem sasniegtu to, ka neviens nostūris nav pamests vai nesakopts.

Daudzi cilvēki ir kļuvuši par “ātro” kredītu upuriem, tāpēc vēl viens no Infocredit uzdevumiem ir palīdzēt atgriezt šķietami neiespējamo aizdevumu. Infocredit darbība šobrīd galvenokārt notiek Rīgā, savukārt klientiem,dzīvojošiem ārpus Rīgas tiek piedāvāta ekskluzīva iespēja nokārtot aizdevumu viņiem tuvākajā pilsētā, kur pieejams notārs, atsevišķi par to vienojoties!

Pēc klienta lūguma tiks nosūtīts līguma paraugs, ar kuru mierīgi un bez steigas varēs iepazīties un neskaidrību gadījumā Infocredit juristi labprāt to paskaidros, tādējādi pilnībā izslēdzot steigā parakstītus un līdz galam neizprastus līgumus. Diemžēl ne mazums dzirdēts par negodprātīgiem aizdevējiem, bet ne mazāk ir tik pat negodīgi aizņēmēji, tādēļ kredītiestādes nevar paļauties vien uz klienta godavārdu un ir spiestas rūpīgi ar lielu piesardzību izskatīt pieteikumus tikai ar vērtīgāko ķīlu, kas kalpo kā nodrošinājums. Kā vērtīga ķīla tiek uzskatīta lauksaimniecības zeme vai zeme kādā ļoti ainaviskā vietā.

Infocredit vēlas lauzt stereotipus par nebanku kredītiem, tāpēc izvēlas tikai godprātīgus sadarbības partnerus.

Klientam nav jābaidās par papildus izdevumiem, kas saistīti ar ķīlas reģistrāciju, jo visus šos izdevumus Infocredit segs klienta vietā!

Viss, kas jādara:

1) Jāaizpilda pieteikuma anketa mājaslapā WWW.INFOCREDIT.LV.
Ja nav iespēja aizpildīt pieteikuma anketu, tad esat laipni aicināti zvanīt pa tālr.: +371 27007795;800x600 1

2) Jāatsūta nepieciešamie dokumenti uz epastu: info@infocredit.lv (Katrs gadījums ir individuāls, balstoties uz to, kāda būs aizdevuma ķīla);

3) Jāvienojas par sev ērtu dienu, vietu un laiku, aizdevuma līguma parakstīšanai.

Un protams vissvarīgākais, vēlreiz pārliecināties vai tiešām visi līguma punkti ir izprasti, lai būtu pilnīga skaidrība par saviem pienākumiem un, pats galvenais, par savām tiesībām!

Atstājiet komentāru