2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Sātīgai uzkodai: Pupiņu salāti ar avokado un laimu

Sātīgai uzkodai: Pupiņu salāti ar avokado un laimu

Eksotiskais avokado ir ne vien gards, bet arī ļoti veselīgs – tas ir vienīgais auglis, kas mūs nodrošina ar ievērojamu daudzumu mononepiesātināto tauku (šis tauku veids organismam ir īpaši ieteicams), kā arī ar gandrīz 20 vitamīniem un minerālvielām. 

Uztura speciālisti iesaka avokado lietot tieši svaigā veidā, lai maksimāli uzņemtu visas vērtīgās uzturvielas, kas ir šajā auglī, tādēļ salāti būs īstā izvēle veselīgai un garšīgai maltītei. Tāpat arī regulāri uzturā lietojot avokado var samazināt dažādu saslimšanu risku, kā arī parūpēties par kopējo veselību, jo avokado samazina aptaukošanās iespējamību, uzlabo gremošanu, vienlaikus rūpējoties par veselīgu sejas ādu un matu izskatu, kā arī palielina enerģiju.

Piedāvājam pagatavot pupiņu salātus ar avokado, kas iepriecinās jebkuru kompāniju gan svētkos, gan ikdienā. Recepti piedāvā tasty.lv

Sastāvdaļas: konservētas pupiņas, siers, 1 gab. ķiploka daiviņas, avokado, laims (vai citrons), sula, selerijas kāti, sāls un malti melnie pipari pēc garšas.

Pagatavošana : Avokado nomizo un sagriež gabaliņos, seleriju sagriež gabaliņos. Ķiploku nomizo un smalki sakapā. Sieru sarīvē. Visas sastāvdaļas sajauc, pārslaka ar laima sulu, pievieno sāli, piparus un pasniedz.

Labu apetīti !

Atstājiet komentāru