2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jautājam: Vai Jūs lasāt laikrakstu “Ceturtdiena”?

Jautājam: Vai Jūs lasāt laikrakstu “Ceturtdiena”?


Renāte Lenša:
Šobrīd ir tik daudz informācijas, kura jālasa digitāli, tādēļ jau vien ir prieks ņemt rokās "Ceturtdienas" numuru, lai to pārlapotu. Domāju, ka ne tikai man, bet daudziem klasisks izdevums ļauj pārskatāmāk uztvert informāciju. Protams, interesē ieskatīties reklàmās un sludinājumos, bet tāda paliekošāka vērtība ir rakstiem. Novēlu "Ceturtdienai" radošas idejas, laikraksta attīstīšanai un raitu ikdienas darbu.


Spodra Purviņa: “Ceturtdienu” lasu, kad vien ir iespējams. Par cik bieži izbraucu, tad uz manas pastkastītes ir uzlīme - Nemest reklāmas, lai pastkastīte nepārpildītos. Bet tas neattiecas uz “Ceturtdienu”, kuru es labprāt vēlos saņemt. Avīzē patīk raksti par personībām un receptes. Uzmetu acis arī sludinājumiem. 


Ina Grišina: Ceturtdienu regulāri saņemu savā pastkastītē. Ir forši, ka pilsētā ir šāds neliels, bet sakarīgs laikraksts. Vienmēr ar interesi izpētu visus rakstus. Paldies visiem, kas šo laikrakstu sagatavo! Lai arī turpmāk izturība un radošas idejas!


Rolands Rubiķis: Komerclaikrakstu "Ceturtdiena" pārskatu ik nedēļu, ciemojoties pie vectēva. Vairāk aktuāli ir pārskatīt sludinājumu sadaļu, jo ir daļa vecāka gada gājuma cilvēku, kuri neprot ievietot sludinājumu kādā no interneta serveriem vai sociālajos tīklos, bet vēlas kaut ko vērtīgu notirgot. Tad sludinājums “Ceturtdienā” var gadīties dikti izdevīgs darījums! "Ceturtdienai" novēlu, lai trūkst vietas avīzes lapās jaunu reklāmu ievietošanai, savukārt kolektīvam - degsmi un patiku pret darba pienākumiem, tad darbs "ies no rokas"!



Kristīne Eihmane: Laikrakstu “Ceturtdiena” saņemu savā pastkastītē. Patīk lasīt un uzzināt aktuālāko informāciju par Jēkabpils pilsētā notiekošo, par dažādiem piedāvājumiem. Laikraksta kolektīvam novēlu aktuālas informācijas pilnus nākamos gadus.

Atstājiet komentāru