2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jautājam: Vai sekojat līdzi notikumiem Olimpiskajās spēlēs un kā vērtējat Latvijas sportistu startus?

Jautājam: Vai sekojat līdzi notikumiem Olimpiskajās spēlēs un kā vērtējat Latvijas sportistu startus?



Aija Rogāle:
Atsevišķām pārraidēm sekoju! No ziemas sporta veidiem man ir aizraujoši skatīties slēpošanu, biatlonu, slalomu. Skatījos ātrslidošanu! Īsts prieks par kamaniņu sporta Latvijas komandas medaļām!


Uldis Dzirkalis: Iespēju robežās sekoju līdzi Latvijas olimpiešu startiem. Īpaši sekoju līdzi hokejam un renes sporta veidiem. Prieks par izcīnīto bronzas medaļu kamaniņu komandu stafetē. Žēl, ka individuāli netika izcīnīta neviena medaļa. Cerēju, ka mūsu hokeja izlase iekļūs ceturtdaļfinālā un bobslejisti cīnīsies par godalgotajām vietām!!!


Signe Bērziņa: Īsti neizdodas sekot līdzi ziemas Olimpiskajām spēlēm laika trūkuma dēļ, vasaras spēles gan skatījos dažās sev interesējošās disciplīnās. Ziemas olimpiādē sekoju līdzi kamaniņu sportam, jo Kristeru Aparjodu pazīstu personīgi. Jebkurā gadījumā - jebkurš sasniegums ir vērā ņemams, jo liels darbs sportistiem bija ieguldīts, lai vispār kvalificētos spēlēm.


Nauris Vaiders: Darba noslodzes dēļ olimpiādei līdzi sekoju tikai mazliet. Sekoju hokejam, skeletonam, slēpošanai, kamaniņām un bobslejam. Mans vērtējums attiecībā uz hokeju LV komanda ir “ok”, tas nekas, ka ir zaudes. Pārējos man interesējošos sporta veidos ir ļoti labi starti priekš mūsu mazās LV valsts


Velga Karole: Olimpiādei sekoju, ceļos pat sešos no rīta, lai noskatītos, kad spēlē mūsējie hokeju, tikai žēl, ka mūsējiem neveicas. Skatos arī biatlonu. Teikšu, ka Latvijai šajā olimpiādē neveicas! Protams, žēl, ka tā!

Atstājiet komentāru