2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jautājam: Kāds ir Jūsu vaļasprieks, ko labprāt darāt brīvajā laikā?

Jautājam: Kāds ir Jūsu vaļasprieks, ko labprāt darāt brīvajā laikā?


Jānis Bērziņš:
Katra cilvēka dzīvē ir periodi, kuru laikā notiek lielākas vai mazākas pārmaiņas, notikumi. Paplašinās paziņu loks, darbs, kā arī intereses. Arī mani hobiji laikam ejot ir mainījušies no nozīmīšu kolekcionēšanas, futbola un akordeona spēlēšanas jaunībā. Patreiz man interesē metālapstrāde, metināšana.


Inita Ciprusa: Mans vaļasprieks - ceļošana, grāmatu lasīšana, bet ziemā un tas ir tikai sezonāls vaļasprieks, kas ilgst no oktobra līdz martam - zeķu adīšana. Tagad gatavojos jaunam vaļaspriekam. Jau ir iegādātas divas pavārgrāmatas un tāpat kā Džūlija filmā "Džūlija un Džūlija" vēlos izmēģināt visas pavārgrāmatā ietvertās receptes. Jo kā ir teikusi Džūlija Čailda: " Cilvēki, kam patīk ēst, vienmēr ir vislabākie cilvēki."


Aleksandrs Marjonovs: Vislabākā brīvā laika pavadīšana ir garās pastaigas. Tas arī ir mans vaļasprieks. Visu savu brīvo laiku es vislabprātāk pavadu kopā ar saviem mīļajiem cilvēkiem, dodoties dabā, garās pastaigās un noteikti līdzi ņemot savus četrkājainos draugus - suņus.


Silvija Tumanova:  Brīvā laika man ir ļoti maz, bet pat vissaspringtākajās un garākajās darba dienās atrodu kaut dažus mirkļus lasīšanai. Grāmata ir mans vaļasprieks, mana sarunu biedre, mana iedvesmotāja, mans dzīvesveids. Cenšos izlasīt visu jaunāko latviešu literatūrā, esmu izlasījusi visas romānu sērijas "Es esmu..." grāmatas. Esmu aizrāvusies arī ar skandināvu kriminālromāniem. Bet goda vietā manā grāmatplauktā ir un paliks Imanta Ziedoņa dzeja un epifānijas.


Gita Rāviņa:  Mans mīļākais gadalaiks ir vasara, ar to arī, protams, ir saistīts mans vaļasprieks - atpūta un darboties prieks mazajā piemājas darziņā. Ļoti iedvesmo arī atpūta pie ūdeņiem. Savukārt garajos ziemas vakaros labprāt patīk skatīties kādu labu filmu vai uzadīt kādu džemperīti.

Atstājiet komentāru