2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jautājam: Kāds bijis aizejošais gads un ko sagaidāt no Jaunā gada?

Jautājam: Kāds bijis aizejošais gads un ko sagaidāt no Jaunā gada?


Anita Cinkmane:
Aizgājušā gadā īstenoju savu ieceri - lapene, laipa, laiva. Saviem draugiem un domu biedriem dāvāju vasaras atpūtu savās vecvecāku mājās pie ezera. Turpinu atjaunot, restaurēt. 2022.gads - apaļais, esmu “tīģeriene”. Tradīciju turpināšu un būs ari jubilejas koncerts, tur, kur mana sirds, manas mājas. Novēlu ik vienam -  lai doma pārvēršas darbos, lai darbs ved uz mērķi, lai sasniegtais mērķis priecē dzīvot!


Rasma Cvetkova: Vispirms – vēlu visiem laimīgu Jauno gadu. Jāatzīst, ka pagājušais gads ne ar ko īpašu nav izcēlies - bija gan labi, gan slikti mirkļi, galvenais, lai būtu veselība. Šogad ceru, ka gads būs labāks, galvenais, lai cilvēkiem būtu darbs un iztikas līdzekļi. Vēlu, lai cilvēki būtu draudzīgāki un, lai beidzot beigtos kovids. Ļoti ceru, ka šogad varēšu aizlidot uz Skotiju apciemot bērnus. 


Rihards Barkovskis:  Priecēja Jēkabpils reģionālās slimnīcas rekonstrukcijas tempi, sporta centrā liels aktivitāšu piedāvājums un Mežaparkā u.c. Patīkami bija piedalīties Sēļu sētā jaunuzceltajā Āmatnieku mājā pirmajā nodarbībā, kura bija veltīta mēbeļu restaurācijai ar savām rokām. Domāju arī šogad pilsētas dzīve noritēs tikpat aktīvi kultūras un citās jomās.


Laura Rakova: Kopumā pagājušais gads bija spilgtām emocijām bagāts. Bijuši gan pozitīvi, gan negatīvi mirkļi. Manā personiskajā dzīvē tas bija ļoti labs gads. Es aizgāju no skolotāja un vietnieka darba Krustpils pamatskolā, jo bez zaļā sertifikāta darbu turpināt nevarēja. Uzsāku darba gaitas tālmācības skolā, kas ir brīvdabas vidusskola, ko pazīst arī kā Vislatvijas vidusskolu. Strādājot tālmācībā iepazinu daudz burvīgu, jauku, pozitīvu kolēģu, kas uz pasauli skatās no cita skatupunkta, kas iet uz savu mērķi, nepakļaujas sistēmai, kas ir valstī. Šobrīd strādāju unikālā, jaunā skolā, ko mēs veidojam un uzskatām, ka tā būs nākotnes skola mūsu bērniem. Rudenī, kad sāku darbu skolā bija ap 400 bērnu, šobrīd jau ir ap 700. Gads kopumā bijis jauks. Tālu ceļojumu nav bijis, ceļoju tepat pa Latviju, atpūtos. Esmu pārliecināta, ka šis gads man personīgi būs vēl labāks par pagājušo. 


Kristīne Gumbele:  Iepriekšējais gads bija saspringts - daudz notikumu, daudz pārbaudījumu. Jaunais gads, lai nes skaistus un laimīgus mirkļus, kopā būšanu ar sev tuviem cilvēkiem, veselību pāri visam!


Liene Kruška: Pagājušais gads ir bijis interesants un ļoti pozitīvs, devos ceļojumā uz Īriju. Ceru, ka šis gads bus vēl aizraujošāks un parsteigumiem pilns, jo ir daudz planu, ko darīt, arī šogad būs gan ceļojumi, gan pargajeni.

Komentāri (0-2/2)

  • Gangan
    08.01.2022 01:22
    Tiem, kuriem pagājušais gads likās murgs derētu padomāt vai tiešām pie mums bija tik slikti - pasaulē bija plūdi, vulkānu izvirdumi, ugunsgrēki un vētras...radās iespaids ka atrodamies uz drošības saliņas... turklāt gads varēja beigties pavisam traģiski, ja francūži laikus nepamanītu ka vienā no atomelektrostacijām ir parādījušies defekti dzesēšanas sistēmā...kas zin kādas sekas varēja un vēl joprojām var būt...jāmāk novērtēt to kas ir, nevis raudāt par to ko gribās, bet uzreiz nevar dabūt...
  • Artūrs
    06.01.2022 16:46
    Iepriekšējais gads bija murgs r to kovidu un ierobežojumiem kamēr murgs nebeiksies jo tālak jo lielākā cilvēku daļa iet pakaļa vissam tik cena algas pensijas nepalielina cik pieliek pensijas tik pārejsm pieliek klāti tad lai dara vienu vai pieliek un necel cenas

Atstājiet komentāru