2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Jautājam: Kā plānojat svinēt Latvijas valsts svētkus, kādas ir Jūsu svētku tradīcijas?

Jautājam: Kā plānojat svinēt Latvijas valsts svētkus, kādas ir Jūsu svētku tradīcijas?


Evelīna Rudzīte:
Šajā patriotiskajā laikā esmu piespraudusi pie apģērba sarkanbaltsarkano lentīti. Pagalmā plīvo Latvijas karogs, kas dod svētku noskaņu. Laiku pavadīšu kopā ar ģimeni. Iedegšu svecīti, izcepšu torti noformējot patriotiskās noskaņās, manas ceptās tortes svētkos mūsu ģimenē jau trešo gadu ir kā tradīcija. Protams, svētkos neiztikt arī bez kādas latviešu filmas noskatīšanās.


Silvija Čandare: Svētkos būšu kopā ar saviem mīļajiem. Būs svētku pusdienas pie skaisti klāta galda. Vakarpusē izbrauksim loku pa pilsētu, lai visi kopā papriecātos par svētkiem saposto pilsētu. Lai gaiši svētki mums visiem!


Ilze Gaidele: Katru gadu šajā nedēļā jūtos īpaši. Tā, kā strādāju skolā, Mārtiņdienu, Lāčplēša dienu un Latvijas dzimšanas dienu svinam kopā ar skolēniem un kolēģiem: stundās, pasākumos u.c. 18.novembri sagaidu ģimenes lokā.


Vija Stiebriņa: Viena no tradīcijām saistīta ar darba vietu – skolu, kur mēs jau daudzus gadus svētku nedēļā velkam melnbaltas svētku drēbes, piespraužam pie apģērba sarkabaltsarkano lentīti. Mājās logos visu svētku nedēļu deg svecītes. Šajās dienās, kad satumst, dodos pastaigā pa Daugavas promenādi un jūsmoju par gaismoto tiltu un izrotāto mūsu mīļo pilsētu. Lai mums visiem mierpilnas svētku brīvdienas!


Ņina Līce: Mēs ar vīru priecājamies par mūsu pilsētas izaugsmi. Priecāsimies par svētku rotātiem septiņiem ceļa apļiem un noslēgumā dosimies uz „Mežaparku”, kur vienmēr ir ko darīt un acis piesiet. Protams, neizpaliks svētku pusdienas kopa ar TV programmu.

Atstājiet komentāru