2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jautājam: Kur jūs vislabprātāk dzīvotu – pilsētā, laukos, mazpilsētā vai citā valstī?

Jautājam: Kur jūs vislabprātāk dzīvotu – pilsētā, laukos, mazpilsētā vai citā valstī?


Sintija un Edgars Baloži:
(Atbild Sintija) Labprāt dzīvotu mazpilsētā vai laukos. Mazpilsētā, tāpēc ka vairāk pieejami pakalpojumi, lielveikali, skolu izvēle. Laukos ir mierīgāka dzīve no pilsētas burzmas. Laukos var iekopt savu saimniecību un iztikt ar to. Šobrīd dzīvoju ārzemes, jo tur ir daudz labvēlīgāka dzīve nekā Latvijā.


Ināra Krūmiņa: Es no sirds mīlu Latviju. Te piedzimu, tātad šī ir vieta kur varu visvairāk dot un saņemt. Ceru pārmaiņu vēji mani neaizpūtīs uz citu zemi. 35 gadus dzīvoju un darbojos Jēkabpilī. Jūtos savējā.


Līga Lācīte: Laukos. Man vajag puķes, dārzu, plašumu, kur varu darboties brīvi! Saprotu, ka vasarā darba ir ļoti, ļoti daudz, bet man patīk!


Velga Andžāne: Es gribu un dzīvoju vienīgi savā mīļajā Latvijā. Un nu jau esmu pilnīgi iedzīvojusies Jēkabpilī un esmu šīs pilsētas fane. Skaista pilsēta un labi cilvēki.


Juris un Marika Laguni: (Atbild Juris) Labprāt dzīvotu laukos, bet sakarā ar to, ka laukos nav darba iespēju tik lielu, lai uzturētu ğimeni, tad es dodu priekšroku pilsētai. Pats ar ğimenīti dzīvoju pilsētā. Bet ja būtu izdevība braukt uz ārzemēm, tad arī dotos.

Atstājiet komentāru