2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jautājam: Vai jaunajam mācību gadam esat gatavi un kā vērtējat nosacījumus klātienes mācībām?

Jautājam: Vai jaunajam mācību gadam esat gatavi un kā vērtējat nosacījumus klātienes mācībām?


Arta:
 Jaunajam mācību gadam esam gatavi un klātienes mācības ir ļoti gaidītas. Bērni ir noilgojušies satikties ar klases biedriem, tāpat arī klātienes mācības viennozīmīgi ir kvalitatīvākas. Nosacījumus pieņemam un tos ievērosim, jo nav jau citu variantu, kā citādāk.


Lāsma, Aivars, Edvards, Ralfs: Ļoti, ļoti ceram, ka šis mācību gads sāksies un norisināsies klātienē. Vecākais bērns šogad absolvēja JVĢ, tātad pārsvarā attālināti, tāpēc tagad, dodoties studēt, mēs visi ceram, ka studijas nenotiks attālināti nevienu brīdi. Jaunākais dēls, skolēns, nodos siekalu testus, arī ļoti cer uz klātienes mācībām. Kā jau visi.


Svetlana un Diana: Skolai esam gatavi. Labāk veikt testus, nekā sēdēt mājās. Mājās sēžot bērni nemācās. Mācās viņu vietā vecāki. Uz skolu dosies trīs bērni – Diāna, Daniels un Aleksejs. 


Aleksandra: Es neatbalstu šo vienpusējo testēšanu. Vai nu testē visus, vai - nevienu. Jau zinātniski pierādīts, ka izplata vīrusu gan vakcinētie, gan nevakcinētie. Bet par izplatītājiem jeb grēkāžiem padarīs tos bērnus, kuru vecāki izvēlas nepotēt savām atvasēm eksperimentālu "vakcīnu". Bet bērnus skolā jālaiž, tāpēc ļausim “spļaut burciņā”. Pieļauju, otrajā semestrī lielai daļai bērnu jau būs pārslimošanas sertifikāts. Ļoti ceru, ka šis mācību gads tiks aizvadīts klātienē. Sargāsim sevi un savus mīļos!


Madara: Jā, esam jau daļēji gatavi jaunajam mācību gadam. Testi katru nedēļu, šķiet, ir ideja tikai uz neilgu laiku. Bet prieks, ka bērni 1., 5. un 9.klasē, mācīsies klātienē, cik ilgi tas būs iespējams, to rādīs laiks. Savukār prasība lietot aizsargmaskas bērniem, tas gan ir, kā ir, nevar zināt, kā viņi dienas garumā ar tām jutīsies.

Atstājiet komentāru