2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Jautājam: Vai piedalāties Jēkabpils pilsētas svētku pasākumos un, kā vērtējat piedāvāto programmu?

Jautājam: Vai piedalāties Jēkabpils pilsētas svētku pasākumos un, kā vērtējat piedāvāto programmu?


Velga Karole:
Svētku programma apmierina, apmeklēšu grupas “Galaktika” koncertu. Tāpat arī noteikti aiziešu sestdien uz Sēļu sētu, aplūkot dzīvnieciņus. Žēl, ka neizdosies apmeklēt visus pasākumus, jo uz visiem nevar paspēt. Vēlu, lai visiem ir labs noskaņojums, svinot Jēkabpils pilsētas svētkus!  


Sandra Stepka: Visticamāk, apmeklēšu tikai “Gaismas šovu” Kena parkā. Uzskatu, ka šogad šos svētkus varēja arī nerīkot. Pasākumu plāns “tāds pliekans”, turklāt pat tos ne visi gribētāji, ierobežojumu dēļ, varēs apmeklēt. Pašvaldība labāk savus gudros prātus varēja virzīt svarīgākiem darbiem. Piemēram, risināt jautājumus, kas saistīti ar JVĢ remontu.


Ojārs Vasaraudzis:  Dienā esmu darbā, savukārt vakaros daudz darba mājās, bet brīvdienās esmu pie mazbērniem, tā ka man nav laika apmeklēt svētku pasākumus. Pilsētas svētkus svinu pa gabalu. Pilsēta ir gatava svētku svinēšanai, viss ir kārtībā. Priecīgus visiem svētkus! 


Elīna Vīgante: Nepiedalīšos pilsētas svētkos. Neesmu arī iedziļinājusies svētku programmā. Taču pilsētā ir jūtams, ka šogad nenotiek svētki tā, kā tas bija citus gadus. Ir pārāk daudz aizliegumu, ko drīkst, ko nedrīkst darīt, tāpēc nav vēlēšanās piedalīties.


Sarmīte Ozoliņa: Ir atbraukuši ciemos mazbērni, tādēļ ar nepacietību visi gaidām ceturtdienas pasākumus. Dosimies svinēt svētkus. Priecājamies par iespēju piedalīties.

Atstājiet komentāru