2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jautājam: Kura ir Tava mīļākā vieta Jēkabpilī?

Jautājam: Kura ir Tava mīļākā vieta Jēkabpilī?


Inita Kolkovska:
Mana mīļākā vieta Jēkabpilī? Tā nav vieta, tā ir Daugava! Patīk pastaigas pa dambi, skatoties, kā saulē mirdz klostera kupoli, patīk peldēties un vienkārši pasēdēt un padomāt. Un saulrieta baudīšana uz Daugavsalas tilta - tas ir īpašs jēkabpiliešu rituāls, tāpat kā satraukums ledus iešanas gaidās.


Lolita Bērziņa: Kad man ir grūti un gribās uzņemties spēku , es braucu uz Staburagu. Bet , ja man tam nav tik daudz laika, es braucu uz staciju. Dzelzceļa staciju, kur man ir pagājusi bērnība un viss tur šķiet mierinošs un stiprinošs, jo biju vienmēr pasargāta un žēlota. Es apstājos pretī savai bērnības mājai, paraudu, pasmaidu, ieeju patīkamās atmiņās... Vienīgi, tur viss ir kaut kā pamests, šķiet, ka lielākā daļa jēkabpiliešu vispār vairs nezina, kas ir dzelzceļa stacija. Diemžēl. Visur notiek kaut kāda kustība, bet stacija ir it kā nekurienē un padomijā.


Kristaps Zarenieks: Nav tāda viena īpaši mīļākā vieta, bet šobrīd, ja kas jāizceļ, tas varētu būt Mežaparks - svaigs gaiss, iespēja pasportot, pastaigāt, atrast citas aktivitātes, vai atpūsties vienkārši nedarot neko. Domāju šobrīd Mežaparks attīstīts tik tālu, lai būtu interesanti ikvienam.


Justīne Iie: Mana mīļākā vieta Jēkabpilī ir dambis - abās pilsētas pusēs. Tieši tur redzams mūsu dārgākais krāšņums - Daugava, kuru vienmēr izdaiļo debesu gleznojumi. Tā ir vieta, kur vienmēr var atrast miera un laimes sajūtu.


Jautrīte Grunte: Mana mīļākā vieta Jēkabpilī ir Mežaparks, Radžu ūdenskrātuve. Es labprāt sportoju un izmantoju visas iespējas, kādas vien tur varu. Man vairāk patīk darboties individuāli, bet ne organizēti.

Atstājiet komentāru