2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jautājam: Kāds, Jūsuprāt, būs Jaunais 2021.gads, ko no tā sagaidāt?

Jautājam: Kāds, Jūsuprāt, būs Jaunais 2021.gads, ko no tā sagaidāt?



Daina Eglīte:
Ko nesīs? Ceru, ka šis gads nesīs tikai labas pozitīvas lietas. Īstenībā, lai kā nebūtu arī 2020. gads manai ģimenei ir bijis labvēlīgs. Paldies Dievam visi esam veseli, ir darbs, sūdzēties nevar. Gribētos Jaunajā gadā, lai arī visiem būtu stipra veselība, morālais atbalsts, labas algas un iespēja tās nopenīt. Pesonīgi sev es gribētu vairāk radošo ieceru un iespēju tās realizēt.


Edīte Kāpostiņa :
2021.gads nesīs visiem darbu, jo jaunais ir v ;er ;sa gads. Tātad vajag tikai gribēt un būs ko darīt. Jaunajā gadā vēlos, lai bērni atsāk iet skolā klātienē, lai maniem bērniem, draugiem, paziņām un kaimiņiem ir darbs, laba veselība, labklājība, jumts virs galvas un maize uz galda.


Rihards Barkovskis : Čingizs Aitmatovs, kirgīzu rakstnieks, "perestrojkas "priekšvakarā (1988.g.) rakstīja: beidzot mēs pamodamies, izberzējām acis un, atskatoties, ieraudzijam biedējušus tukšumus (наконец то мы прозрели, протерли глаза и оглянувшись назад увидели зияющие пустоты). Jaunā gadā novelu sev un visiem jēkabpiliešiem apiet tādus "tukšumus",vēlu  vesēlību, darbu, uz kuru ejam ar prieku un mājas, kur steidzam atgriezties! 


Velga Karole : Es ceru, ka Jaunais gads būs labāks par pagājušo. Labi būtu, ka mēs uzvarētu šo briesmīgo infekciju slimību. Varbūt šai ziņā palīdzēs jaunā vakcina ! Vēlu – lai mūs visus Dievs sargā!


Ivars Ozols: Jaunais gads visticamāk būs pārmaiņu un izturības laiks. Daudz ko nesiis līdz vēl vecais gads, vismaz līdz pusgadam. Jau iepriekšējais lika pārvērtēt dažādas dzīves vērtības, prioritātes, arī man. Šajā gadā man būs personīgi vairākas pārmaiņas, kas ļaus jau 2022. gadā ieiet ar citu kvalitāti. 2021.gadā novēlu mīlestību plašā nozīmē, tad būs arī veselība un viss pārējais. Valdības pārstāvjiem pieņemt pareizos lēmumus, kas ļoti svarīgi komunikācijai ar tautu. Laimi un saticību visiem!


Santa Skosta: Es ļoti ceru, ka Jaunais gads ikvienam cilvēkam atnesīs ilgi gaidīto sirdsmieru, nostiprinās saticību ģimenēs, palielinās mūsu iecietības rezerves un nesīs neizsīkstošu, patiesu mīlestību. Domāju, ka šis būs priecīgiem, brīnumainiem notikumiem bagāts un veselības pilns gads, kas viennozīmīgi būs labāks par iepriekšējo!

Atstājiet komentāru