2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Vai atbalstāt un piedalāties Ziemassvētku labdarības akcijās?

Vai atbalstāt un piedalāties Ziemassvētku labdarības akcijās?



Agnese:
Jā, esmu piedalījusies un ziedojusi, piemēram, akcijā Eņģeļi pār Latviju, arī citās. Atbalstu labdarības akcijas, ja ir iespēja, vajag ziedot.



Ruta:
Jā, esmu zvanījusi un atbalstījusi labdarības telefonakciju. Taču labprātāk palīdzētu un ziedotu konkrēti kādai ģiemenei. Man, piemēram, no meitām ir palicis daudz dažādu labu drēbju, kuras es varētu ziedot ģimenei, kurā aug meitenes, taču nezinu, kur un kā es to varētu darīt.



Dzidra: Nē, nav sanācis iesaistīties kādā labdarības akcijā. Taču uzskatu, ka šādas akcijas ir vajadzīgas, jo tā var palīdzēt bērniem, veciem un arī slimiem cilvēkiem. Piemēram, veciem cilvēkiem labdarības akcijā varētu piedāvāt nevis Ziemassvētku dāvanas vai kādas citas mantas, bet gan sarīkot kādu atpūtas pasākumu vai braucienu uz teātri.



Ivans: Nē, neesmu piedalījies. Labdarības akcijās var piedalīties tie, kuriem ir ko dot citiem. Man tādas iespējas nav. Protams, šādas akcijas ir vajadzīgas, jo palīdz cilvēkiem.



Lāsma: Jā esmu ziedojusi labdarības akcijai Eņģeļi pār Latviju, esmu arī zvanījusi uz citām telefonakcijām, ziedojusi ziedot.lv. Tāpat arī ziedojusi naudu, iemetot labdarības akciju kastītēs, kas ir lielveikalos. Šādas akcijas palīdz slimiem bērniņiem, pēc tam televīzijas videorullīšos var redzēt, kā un kam palīdzēts. Šādā akcijā palīdzību savam bērniņam saņēma arī mana kaimiņiene.

Atstājiet komentāru