2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Kā svinat 8.martu un ko novēlat daiļā dzimuma pārstāvēm šajā dienā?

Kā svinat 8.martu un ko novēlat daiļā dzimuma pārstāvēm šajā dienā?

Ainars1

Ainārs: 8.martā katru gadu sveicu savu dzīvesbiedri un meitu, telefoniski arī savu mamu. Daiļā dzimuma pārstāvēm vēlu, lai piepildās viss, ko vēlas.

 

 

aValdis

Valdis: 8. martu ģimenē svinam vienmēr. Šajā dienā apsveicu savu kundzi ar kādu dāvaniņu, dēls mammai dāvina puķes, es kaut ko garšīgu un arī vēl kaut ko, lai varam visi kopīgi pasēdēt un pasvinēt. Visām sievietēm 8.martā vēlu jauku skaistu laiku, lai ātrāk atnāk pavasaris. Savai sievai, lai ātrāk pienāk laiks, kad var iet uz dārzu. Pa ziemu pēc tā esam ļoti noilgojušies.

 

 

 aVoicehs

Voicehs: Šajā dienā sveicu tikai savu personīgo kundzi ar bučiņu un ziediem. Dāmām novēlu, lai izdodas viss kas iecerēts.

 

 

 aRaivis

Raivis: Man 8.martā ir dzimšanas diena. Svinu gan dzimšanas dienu, gan sieviešu dienu. Sveicu mammu un māsu. Sievietēm vēlu mīlestību no vīriešiem veiksmi un visu to labāko.

 

 aJanis

Jānis: Jā, svinu šo dienu, sveicu savu draudzeni, parasti svētkus pavadām mājās. Daiļā dzimuma pārstāvēm vēlu būt laimīgām.

 

 aJaanis

Jānis: Protams svinu un sveicu savu sievu. Kādas ir šīsdienas tradīcijas? Daudz, daudz tulpes. Vēlu visām laimīgu 8.martu un, lai šie svētki turpinās visu gadu.

 

 

 

Atstājiet komentāru