2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Kādu sodu vajadzētu piemērot pieturvietu demolētājiem?

Kādu sodu vajadzētu piemērot pieturvietu demolētājiem?

Gaida

Gaida: Es domāju, ka viņiem vajadzētu pašiem likt atjaunot izdemolētās pieturvietas. Man pieredze, ka es laukos ciemā salasīju blēņdarus, kas ar papīriem piemētā ceļmalas. Uztaisījām talku un viņi salasīja papīrus. Pēc tam visas ceļmalas bija tīras.

 

Ivars

Ivars: Jātupina cietumā uz ilgiem gadiem. Pērn Vārpu ielā uztaisīja jaunu pieturvietu, nepagāja ilgs laiks, kad to izdemolēja. Arī citviet ir demolētas. Ir tāda zeļļu suga, kur paši neko dzīvē neko nav paspējuši izdarīt un, visticamāk, arī neko nepaspēs paveikt, bet izdemolējs ir daudz un dikti.

 

 

Solvita

Solvita: Pirmkārt, ir jānotver, kas to dara un tad jānodarbina sabiedriskos darbos vai galu galā jāliek par saviem līdzekļiem iestiklot, lai zina, cik taas viss maksā un kādi zaudējumi pašvaldībai nodarīti.

 

 

Gunita

Gunita: Tas ir ļoti grūts jautājums. Varbūt jāliek, lai viņi paši sataisa un izlabo, ko izdarījuši, ja neprot stiklot un labot, varbūt var atrast kādu, kas parāda, kā tas jādara. Ja vien var noķert tos, kas demolē.

 

 

Reinis

Reinis: Neesmu par to domājis. Varbūt varētu uzlikt lielu naudas sodu vai nosacītu sodu, kas liktu pēc tam strādāt pilsētas labā un salabot izdemolētās pieturvietas.

Komentāri (0-4/4)

  • !
    02.07.2018 18:22
    Malacis Gaida! Tikai ne vienmēr var palaidņus noķert un kur vēl pie darbiem pielikt.
  • te nu ir
    02.07.2018 18:22
    Te ir labi redzami ties''ibu kultivēšanas rezultāts. Visu var atļauties-citiem nežēlīgi sist, stāvēt prasītāju rindās-labākajā gadījuma ēdamo nopirks par pabalstiem, bet pārsvarā pēc naudas saņemšanas vēl māju stūrus nočurā.Bērniem skolā aizliegts strādāt. Visam pāri tiesības un tikai tiesības. Gandrīz 30 gadus cītīgi to stāstot cilvēkiem, nu arī rezultāts-dauzu ko gribu.Pilnīgi atbalstu Jāni oo7.
  • Jānis007
    02.07.2018 18:22
    Lai atstrādā! Palīdz pieturas saremontēt,kuras pats izdemolējis+vēl sabiedriskos darbos nodarbināt ,lia tad visi redz savu varoni:) Speciālu kreklu mugurā uzvilkt,lai tad visi saprot:D
  • Jēkabs
    02.07.2018 18:22
    Labi. Noķēra Juri Ostrovski - sarēķināja kādi 2000 Ls par Rīgas ielas pieturām - nu un ?!! Neviens neko mūsu pilsētā nemaksā, jo nav mums spējīgu pieprasītāju - tik noplāta rokas.

Atstājiet komentāru