2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Kādi Ziemassvētku eglītes rotājumi jums vislabāk patīk?

Kādi Ziemassvētku eglītes rotājumi jums vislabāk patīk?

 Arnis

Arnis: Man vislabāk patīk virtenītes un krāsainās bumbas, kā arī pašdarinātie koka rotājumi – zvaigznes, eņģelīši. Koka rotājumus pats darinu. Eglīti Ziemassvētkos rotājam kopā visa ģimene.

 

Aina

Aina: Vislabāk patīk veco laiku spīgulīšī – bumbulīši, zaķīši, eglītes un lietutiņi. Eglīšu mantiņas mums ir uzglabātas vēl no bērnu piedzimšanas laika, tagad visi jau lieli izauguši, bet rotājumi – bumbiņas, čiekuriņi, salatētis, bērniem uz Jauno gadu dāvinātās mazas sarkanas zamša stirniņas, ir saglabājušās, jaunus rotājumus nepērkam. Mūsu ģimenē Ziemassvētku eglīti rotāja tētis ar bērniem, tagad bērni izauguši un tētis viens pats rotā eglīti. Bērni dzīvo tālu, bet, ja sanāk, atbrauc svētkos ciemos.

 

Jelena

Jeļena: Šogad pirmo gadu rotāsim Ziemassvētku eglīti. Bērnībā man eglītes nebija un arī līdz šim kaut kā svētkos iztikām bez tās. No rotājumiem man vislabāk patīk čiekuri, lai gan visi eglīšu rotājumi ir skaisti.

 

Janis

Jānis: Tagad eglīti svētkos vairs nepušķoju. Kādreiz gan to darīju. No rotājumiem man vislabāk patīk krāsainās bumbas. Kāpēc vairs eglīti nerotāju? Nezinu. Vienkārši nerotāju un viss, nav atbildes uz šo jautājumu.

 

Biruta

Biruta: Vislabāk patīk dabiskie eglīšu rotājumi, bet skaistas ir arī visādas bumbas. Pats galvenais, lai viss būtu ļoti krāsaini. Man ir vesela kaste ar eglīšu rotājumiem, ko kādreiz pirku vēl padomju laikos, kas bija vācu ražojums. Šie rotājumi vēl ir saglabājušies un es tos nevaru izmest ārā, jo tie ir ļoti skaisti.

Komentāri (0-1/1)

  • Anna
    02.07.2018 18:35
    Manuprāt Ziemassvētku eglītē visskaistāk izskatās eņģelīšu rotājumi un sudraba lietutiņi.

Atstājiet komentāru