2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Vai Jēkabpilī ir pietiekami puķu dobju, piramīdu un gaisa dārzu?

Vai Jēkabpilī ir pietiekami puķu dobju, piramīdu un gaisa dārzu?

 Nataalija

Natālija: Neesmu par to aizdomājusies. Dzīvoju bijušās Cukurfabrikas mikrorajonā, mūsu pusē puķu dobes ir satiksmes apļos. Domaju, ka puķu pilsētas ielās un apstādījumos ir pietiekami.

 

 Velga

Velga: Daļēji jā un daļēji nē. Pietrūkst puķu trīsstūrī pie tilta. Manuprāt, pilnīgi garām tur stādīt krūmus, tas traucēs transporta plūsmai. Rīgas ielā ir tikai akmeņi, tur noteikti vajadzētu izvietot puķu piramīdas vai pie laternām iekarenos puķu podus.

 

 Ineta

Ineta: Neesmu jēkabpiliete, bet esot šeit, cik esmu ievērojusi, puķu dobju ir maz. Ja vēl Jēkabpils pusē ir pa kādai puķu dobei un centrā arī puķu piramīdas un iekarenie podi, tad Krustpils pusē puķu tikpat kā nemana. Puķu dobju ziņā vairāk vajadzētu attīstīt apstādījumus Krustpils pusē.

 

 Ligita

Ligita: Man jau šķiet, ka ir pietiekami, bet vienmēr var vairāk, lai pilsēta ir krāšņāka. Piemēram, Kena parkā, kur puķu tikpat kā nav.

 

 Laura

Laura: Es šobrīd nedzīvoju Latvijā, esmu ciemos. Domāju, ka puķu dobju, piramīdu, gaisa dārzu vajadzētu vairāk. Piemēram Krustpils pusē pie dambja, tur vajadzētu ierīkot puķu dobes, arī pie tautas nama soliņiem, tur ir tikai tūjas, arī pie Jēkabpils valsts ģimnāzijas nav pietiekami puķu.

Komentāri (0-1/1)

  • Janka
    02.07.2018 18:34
    ...:

Atstājiet komentāru