2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Vai apmeklēsiet Jēkabpils pilsētas svētkus un kā vērtējat šo pasākumu?

Vai apmeklēsiet Jēkabpils pilsētas svētkus un kā vērtējat šo pasākumu?

 sanita

Sanita: Nē, neapmeklēšu, man jābrauc prom, taču mans vīrs un meita apmeklēs pilsētas svētkus. Meita ies gājienā no skoliņas, kuru apmeklē, princešu gājienā. Iepriekšējos gadus es vienmēr apmeklēju pilsētas svētkus, labs pasākums.

 tamara

Tamāra: Obligāti. Apmeklēšu pasākumus pilsētas centrā, svētkos ir iespēja satikties ar paziņām, ir labs garastāvoklis, tāpēc iešu pati un aicināšu līdzi citus. Mums ir tik maz svētku, tāpēc ir labi, ka ik gadu tiek rīkoti pilsētas svētki.

 Selga

Selga: Nē, nepiedalīšos man jāstrādā. Arī citus gadus darba dēļ nav sanācis. Pilsētas svētki savā ziņā ir naudas izšķērdēšana, jo vasarā dažādu svētku un pasākumu ir pietiekami.

 Inese

Inese: Galvenajā svētku dienā apmeklēšu visus pasākumus pēc kārtas - tirdziņu, koncertus un citus. Man labāk patika kā pilsētas svētki tika organizēti sākumā, kad tie bija kādas ielas svētki.

 Gunars

Gunārs: Noteikti apmeklēšu. Dzirdēju, ka uz Daugavas būs motorsvētki, laivu braucieni, tur noteikti iešu, apmkelēšu Dona koncertu. Svētku pasākumus apmeklēšu kopā ar ģimeni. Svētki ir vajadzīgi.

Atstājiet komentāru