2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Vai Jēkabpils dienesti tiek galā ar sniega tīrīšanu?

Vai Jēkabpils dienesti tiek galā ar sniega tīrīšanu?

 Ivans

Ivans: Esmu no Zīlāniem, tur vispār sniegs nav tīrīts. Neviens netīra. Pilsētas centrā sniegu tīra, lai arī šeit ir ietvju posmi, kas nav notīrīti. Dinestiem ar sniega tīrīšanu neveicas tik labi, kā mums gājējiem gribētos.

 

iriina

Irīna: Netiek galā. Esmu no Dārzu ielas un tur nepietiekoši tīra sniegu. Savukārt Dārzu ielas māju pagalmos sētnieki sniegu ir iztīrījuši. Taču viņi izskatās noguruši, es domāju, ka viņiem ir pārāk lielas slodzes, viņiem palīgā vajadzētu sūtīt kādu tehniku.

 

 Inga

Inga: Ļoti, ļoti netiek galā ar sniega tīrīšanu. Dzīvoju Celtnieku ielas mikrorajonā, tur sniegu tīra. Taču tālāk ejot pa Brīvības ielu uz pilsētas centru daudzās vietās ietves nav tīrītas, arī pie ģimnāzijas. Esmu nobridusies pa sniegu, slapjas kājas.

 

 valera

Vaļera: Manuprāt, labi sniegu tīra, sētnieki strādā, ielas ir kaisītas. Dzīvoju Brīvības ielā un nevaru sūdzēties, ka sniegs būtu netīrīts.

 

 Ilgonis

Ilgonis: Netiek galā ar sniega tīrīšanu. Dzīvoju Nameja ielas mikrorajonā, tur izbrist nevar un arī mašīnām nav vietas sniega dēļ. Arī pilsētā daudzviet vispār netīra. Piemēram, trotuārs Kļavu ielā no gaisa tilta līdz Bebru ielas mikrorajonam vispār nav tīrīts, ja negri sabrist kājas jāiet pa ceļu.

 

Komentāri (0-3/3)

  • Guest
    02.07.2018 18:34
    čābīgi tīra, kad nebija sniega ar slotu valkajās vairāki sētnieki aiz bezdarbības putekļus dzenāja, kā sniega kupenas, kaut vai ar tanku brauc
  • moceklis
    02.07.2018 18:34
    pat nemēģina.
  • Aga
    02.07.2018 18:33
    Tīra it kā kaut kur... Bet personīgi es neesmu redzējis kur.

Atstājiet komentāru