2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Vai esat vakcinējušies pret gripu?

Vai esat vakcinējušies pret gripu?

 Guntars

Guntars: Nē, nevakcinējos. Es sportoju, skrienu, dzeru vitamīnus. Ēdu arī dabīgos vitamīnus – saldētas ogas un tpfu, tpfu, tpfu… neslimoju. Esmu bijis saistīts ar medicīnu un zinu, ka nevienmēr var uzminēt pret kuru gripas tipu vakcinēties. Tomēr vecākiem cilvēkiem es ieteiktu vakcinēties.

 

Skaidrite

Skaidrīte: Nē, lai nesaslimtu es katru dienu ēdu ķiplokus. Vēl gatavoju arī ķiploku, dzērveņu un medus maisījumu. Ņemu kilogramu dzērveņu, apmēram 300-500 gramus medus un 200 gramus ķiplokus. Dzērvenes saspaida, ķiplokus smalki sagriež un visu sajuc ar medu un katru dienu ēd 1-2 ēdamkarotes, vairāk nedrīkst, jo tās ir kā zāles.

 

Raisa

Raisa: Nē, es nevakcinējos. Es paļaujos uz Dievu, tiem, kuri tic Dievs palīdz un dod veselību. Man palīdz un es neslimoju.

 

Natasha

Nataša: Nē, nevakcinējos. Laikā, kad slimo ar gripu, es cenšos neiet uz vietām, kur pulcējas daudz cilvēku, piemēram, lielveikaliem. Tāpat arī dzeru vitamīnus, ēdu čili pipapru, tas palīdz pret infekcijām. Tā man izdodas nesaslimt.

 

Verners

Verners: Nē, nevakcinējos. Nejūtu tādu vajadzību un neesmu arī slimojis ar gripu. Lai būtu vesels dzeru zāļu tējas un sportoju.

 

Saistīta ziņa: Jēkabpilī sākusies gripas epidēmija

Komentāri (0-1/1)

  • Edgars
    02.07.2018 18:33
    Sporto vai nesporto saslimt ar gripu taapat ir iespejams.. es straadaaju fizisku darbu un katru dienu eedu kiplokus bet saslimu taapataas ar gripu....

Atstājiet komentāru