2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Vai atbalstāt pārtikas paku dalīšanu trūcīgām personām?

Vai atbalstāt pārtikas paku dalīšanu trūcīgām personām?

Anna

Anna: Domāju, ka vajadzētu atbalstīt, kuriem mazas pensijas Tiem ir ļoti grūti iztikt. Sīki neesmu interesējusies, kas šajās pakās ir iekļauts, nemāku pateikt.

 

Aiga

Aiga: Jā. Bieži vien tas vairāk attiecas uz laukos dzīvojošajiem. Laukos maz darba iespēju. Tāpēc šiem cilvēkiem tas ir ļoti būtiski. Bieži vien tas ir vienīgais iztikas līdzeklis mēnesī. Zinu, ka pakās ir miltui, mannā, sausais piens, konservi. Laukos ir daudz šādi cilvēki zināmi.

 

Sofija

Sofija: Ja vajadzīgs, lai dod - ja cilvēkam nav , par ko dzīvot. Es tāda pati pensionāre - dzīvoju no pensijas. Esmu dzirdējusi, kas ir šajās pakās - pa televīziju un radio stāsta.

 

Linda

Linda: Atbalstu. Zinu, ka pakās ir makaroni, rīsi, zivju konservi. Noder. Derētu kādreiz pamainīt iekļautos produktus. Dzirdēju, ka būs arī pakas skolēniem, tāpat arī veļas pulveris un trauku mazgāšanas līdzeklis. Esmu ļoti apmierināta.

 

Mihails

Mihails: Domāju, ka vajadzīga lieta. Nabadzīgiem cilvēkiem - nav ne darba nekā cita, no kā pārtikt. Ja arī gribētu strādāt - nav kur. Noteikti nepieciešama lieta! Pirmo reizi gan dzirdu, ka tādas pakas tiek izsniegtas, bet zinu, ka pilsētā ir tādi cilvēki, kam tas ir nepieciešams.

Atstājiet komentāru