2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Kas jums asociējas ar vārdiem – Eiropa un Eiropas Savienība?

Kas jums asociējas ar vārdiem – Eiropa un Eiropas Savienība?

Aina

Aina: Man Eiropas Savienība saistās ar naudas maiņu. Kop;š esam Eiropas savienībā, Jēkabpils kļuvusi skaistāka, dažādos prejektos nauda iegūta. Arī drošība lielāka. Savukārt no Eiropas valstīm vairāk zināma ir Anglija, ir daudzi pazīstamie, kas turp devušies peļņā un atpakļ braukt negrasās?

 

sandra

Sandra: Mēs jau arī esam Eiropā, kaut basām kājām. Es arī balsoju par dalību Eiropas Savienībā, taču sākotnējās cerības nav piepildījušās. Tas, ko es vēlētos no Eiropas Savienības, lai mūsu valstī tiktu sakārtota medicīna. Esmu otrās grupas invalīde un zinu, cik maksā mūsu medicīna.

 

Renate

Renāte: Pirmais, kas nāk prātā – atvērtā robeža. Mēs brīvi varam brauk, doties uz citām Eiropas Savienības valstīm, strādāt. Manuprāt – tas ir galvenais.

 

Andrejs

Andrejs: Principā nekas Latvijā nav mainījies, kopš iestāšanās Eiropas Savienībā. Es cerēju, ka vairāk tiks atbalstīti invalīdi un cilvēkiem būs lielāki ienākumi. Diemžēl no tā nekas nav sanācis. Dzīvoju tālu no pilsētas, tāpēc par Eiropas dienai veltītiem pasākumiem neinteresējos un tajos nepiedalos.

 

Laila

Laila: Dažādas valstis. Brīvība. Iespēja brīvi ceļot. Arī es esmu izmantojusi iespēju ceļot un tas ir ļoti labi un noderīgi. Esot Eiropas savienībā varam justies daudz drošāk nekā agrāk.

Atstājiet komentāru