2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Kam jānodrošina banku pakalpojumu pieejamība laukos?

Kam jānodrošina banku pakalpojumu pieejamība laukos?

Andris

Andris: Noteikti bankām un, ja netiek nodrošināti šādi pakalpojumi, bankas būtu administratīvi jāsoda. Esmu no laukiem, autobuss uz pilsētu kursē tikai divas reizes dienā, ne visi var pagūt izbraukāt, ne visiem ir arī sava automašīna vai veslosipēds. Ja vajag naudu – jāiet kājām uz pilsētu.

 

 Lidija

Lidija: Droši vien, ka pašām bankām, jo viņas taču ir ieinteresētas, lai būtu naudas apgrozījums. Dzirdēju par šo jautājumu diskusiju televīzijā, arī tur izskanēja viedoklis, ka atbildība jāuzņemas bankām.

 

 Vitolds

Vitolds: Manuprāt, par to ir jārūpējas valstij un jānodrošina, lai banku pakalpojumi būtu pieejami arī lauku idzīvotājiem, pat visattālākajos ciemos.

 

 valija

Valija: Es domāju, ka šie pakalpojumi jānodrošina bankām, jo tām ir jārūpējas par saviem klientiem. Es visbiežāk izmantoju internetbanku, tā veicu visus maksājumus.

 

 Liene

Liene: Manuprāt, par to vajadzētu domāt bankām, jo arī lauku iedzīvotāji vēlas saņemt pakalpojumus. Viņus nevajadzētu apdalīt, ņemot vērā, ka bankas vēlas pēc iespējas vairāk piesaistīt klientus, tāpēc arī tām būtu jāmeklē iespējas, kā ar lauku klientiem veidot attiecības. Nevar teikt, ka mēs neizvietosim filiāli vai bankomātu, tāpēc, ka ir maz iedzīvotāju. Varbūt ir jāmeklē kādi citi ceļi.

Atstājiet komentāru