2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Kas būtu jādara Jēkabpils pašvaldības policijai?

Kas būtu jādara Jēkabpils pašvaldības policijai?

Anda

Anda: Pilsētā obligāti ir vajadzīga pašvaldības policija, kas uzrauga kārtību, jo jaunieši dara visādus nedarbus. Tāpēc ir vajadzīgs kāds, kas seko līdzi tam, ko jaunieši dara brīvajā laikā. Tāpat arī jāseko, kā saimnieki izved sunīšus ārā, jo apkārtnes tiek piemēslotas.

 

Iveta

Iveta: Manuprāt, vairāk vajadzētu sekot līdzi tam, ko vakaros dara jaunieši, piemēram, apsekot pieturvietas, kur viņi mēdz uzturēties, dzert alkoholu, smēķēt. Tāpat arī vajadzētu seko līdzi nesakoptām un neappļautām teritorijām, kur sodus liek, bet gadu gadiem nekas nemainās, kā arī pieskatīt, kā saimnieki ievēro suņu un kaķu turēšnas noteikumus.

 

aleksejs

Aleksejs: Pirmākārt, pašvaldības policijai jānodrošina sabiedriskā kārtība pilsētā, lai pie dzīvojamām mājām nepulcējas jaunieši un nerīko iedzeršanas. Lai mazāk smēķē sabiedriskās vietās.

 

valentina

Valentīna: Es vēlētos, lai pašvaldības policija seko līdzi kārtībai pilsētā. Lai nenotiek dažādi huligāniski pārkāpumi, lai tiek sakoptas teritorijas pie mājām.

 

dace

Dace: Es domāju, ka pašvaldības policija varētu uzraudzīt, ko jaunieši dara brīvajā laikā. Manuprāt, jaunieši pilsētā nav pietiekami nodarbināti brīvajā laikā. Tas būtu tas galvenais.

Komentāri (0-1/1)

  • čau
    02.07.2018 18:22
    Beidzot jāizdomā un jāizveido kāda izklaides vieta arī jauniešiem, nevis vienus veikalus jāceļ un vēl sazin ko! Tad arī nebūs nekādu huligānismu un dzeršanas pie kāpņutelpām

Atstājiet komentāru