2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Kuras Jēkabpils ielas ir jāremontē?

Kuras Jēkabpils ielas ir jāremontē?

Inese

Inese: Kuras ir visbedrainākās? Es uz darbu eju uz Brodiem un galvenā iela, kas ved uz šo ciemtu – Aldaunas iela ir bedraina. To vajadzētu remontēt.

 

 viktorija

Viktorija: Es domāju, ka jāremontē ielas un ietves Nameja un Viesītes ielas mikrorajonos. Tur ir ļoti bedrains un grūti ir gan iet, gan braukt. Arī pie Jēkabpils Mežaparka ceļi ir jāremontē.

 

 Arvids

Arvīds: Pilsētā daudzas ielas ir jau izremontētas, tas ir liels solis uz priekšu. Visas galvenās ielas ir vairāk vai mazāk atjaunotas. Savukārt pilsētas nomalēs un mikrorajonos bedrainas ir daudzas ielas, piemēram, Siguldas iela. To noteikti vajadzētu remontēt.

 

 Janis

Jānis: Dzīvoju Bebru ielas mikrorajonā un pa pilsētu maz staigāju. Pagājušajā vasarā atjaunoja Kļavu ielu un ietvi. Taču mazās ieliņas Bebru ielas mikrorajonā ir ļoti bedrainas, tās gan vajadzētu remontēt.

 

 Eriks

Ēriks: Esmu no laukiem un daudz pa pilsētu neiznāk braukt. Tomēr esmu ievērojis, ka bedrainas ir mazās ielas un šķērsielas. Tās gan vajadzētu remontēt.

Komentāri (0-2/2)

  • Swarka
    02.07.2018 18:22
    Kāda jēga publicēt intervijas ar cilvēkiem, kuri pārvietojas ar kājām? Šoreiz vajadzēja jau uz laukuma iet pie autovadītājiem un droši jautāt, tie vismaz zinātu par ielu stāvokli labāk, kā kājāmgājēji.
    *Draudzības aleja, Brīvības aiz ģimnāzijas, Zīlānu, Palejas utt.
    P.S. Un daļēja taisnība ir Arvīdonkulim, 75% mazās ieliņas ir čupā.
  • Dana
    02.07.2018 18:22
    Jāremontē tālāk no jaunā apļa pie katoļu baznīcas to gabaliņu Zemgales ielas līdz Nameja ielas sākumam,tad Nameja ielu, krustojumu ar Viesītes ielu un tālāk gar TOPU.

Atstājiet komentāru