2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Ja būtu pieejamas investīcijas, kādai uzņēmējdarbības jomai Jēkabpilī jūs atvēlētu naudu?

Ja būtu pieejamas investīcijas, kādai uzņēmējdarbības jomai Jēkabpilī jūs atvēlētu naudu?

janisJānis: Ļoti svarīgs jautājums. Ja vien būtu investīcijas, tad mums ir ļoti plaša attīstības sfēra, piemēram, vieglā rūpniecībā un gaļas pārstrādē, tikai gaļas pārstrāde būtu jāatīsta varbūt citā kvalitātē nevis kā likvidējamajā “Serho 777”. Tās ir visvairāk pieejamākās sfēras, taču vēl var investēt līdzekļus arī kokrūpnieībā un celtniecībā. Iespējas noteikti ir, tikai jāmeklē investīcijas.

 

 

 

BrigitaBrigita: Man patīk darbs laukos, agrāk patika strādāt kolhozā. Domāju, ka arī tagad varētu attīstīt pārtikas ražošanu.

 

 

 

 

ValdisValdis: Grūti pateikt, varbūt izveidot kādu uzņēmumu izklaides jomā tieši bērniem un pusaudžiem, lai viņiem būtu ko darīt, lai mazāk būtu tādu, kas klīst pa ielām un dauza stiklus pieturvietām un māju logiem vai lauž pastkastes.

  

 

SandraSandra: Tā noteikti varētu būt pārtikas nozare. Tā kā mums patlaban gaļas kombinātā norit likvidācijas process, varētu veidot kādu jaunu uzņēmumu gaļas pārstrādes jomā, tāpat arī piena rūpniecībā. Domāju, ka ienesīgs bizness varētu būt arī papīra ražošanā.

 

 

 

EdvinsEdvīns: Grūti pateikt, es esmu no laukiem un nezinu, kas pilsētai vajadzīgs. Un vispār - arī kopumā par Latviju nezinu kādā jomā varētu attīstīt uzņēmējdarbību. Viss apstājies. Arī laukos – tur tagad vispār nav ko darīt.

 

Atstājiet komentāru