2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Kādām vajadzībām būtu jāatvēl Jēkabpils pilsētas pašvaldības budžeta nauda?

Kādām vajadzībām būtu jāatvēl Jēkabpils pilsētas pašvaldības budžeta nauda?

rita Rita: Dzīvoju Krustpils pusē, pilsētas nomalē. Šogad pēc puteņiem mūsu Donaviņas ielu vienu no pirmajiem notīrīja no sniega, esam apmierināti. Viss ir labi Jēkabpilī. Vienīgā sūdzība ir par suņiem, kas tiek palaisti pa vaļai un apdraud garāmgājējus. Vajadzētu atvēlēt naudu speciālista algošanai, kas kontrolē vai tiek ievēroti mājdzīvnieku turēšanas noteikumi un sodītu saimniekus, kuru dzīvnieki skraida pa pilsētu un apdraud cilvēkus.

  

 

marija Marija: Nauda jātvēl pilsētas labiekārtošanai, kultūrai un jauniešiem. Pilsētas labiekārtošanā vairāk naudas jāatvēl pilsētas apzaļumošanai, dekoratīvo stādu, koku, ziedu iegādie.

 

 

 

 

polina Poļina: Grūti atbildēt, neesmu parv to domājusi. Varbūrt vairāk pilsētas labiekārtošanai un dažādām nodarbībām bērniem, piemēram, peldēšanai un arī pensionāru dzīves uzlabošanai.

 

 

 

 

jelena Jeļena: Godīgi sakot neesmu domājusi par šādu jautājumu un pat īsti nezinu, ko atbildēt. Man patīk, ka ir sakārtotas pilsētas ielas, taču klibo pilsētas apgaismojums. Reizēm visas spuldzes deg dienā, bet naktī ir tumšs. Domāju, ka vairāk naudas vajadzētu pilsētas ielu apgaismojuma sakārtošanai.

 

 

 

 

silvija Silvija: Manuprāt, vairāk vajadzētu naudas izglītībai un kultūrai, jo ieguldījums izglītībā ir ieguldījums nākotnē. Vairāk naudas vajadzētu atvēlēt skolām mācību līdzekļu iegādē un daiļliteratūras iegādei skolu bibliotēkām, kā arī dažādu kultūras pasākumu organizēšanā un arī vietējo autoru grāmatu izdošanai.

 

 

 

iveta Iveta: Vairāk naudas jāatvēl daudzbērnu ģimenēm un bērniem, lai tie varētu apmeklēt pasākumus un iepirkties ar atlaidēm. Nauda būtu jāatvēl arī invalīdu vajadzībām.

 

 

 

 

inara Ināra: Vajadzētu bērniem, jo tā nauda, ko vecāki saņem par bērnu 11 eiro, tā nav liela nauda. Vienu reizi uz veikalu aiziet? Neko vairāk. Tāpēc ir nepieciešami dažādi pasākumi, kur bērnus aizvest.

 

 

Komentāri (0-1/1)

  • Jānis 8888
    02.07.2018 18:22
    Par cik lielu summu iet runa?

Atstājiet komentāru