2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Vai jūs izmantotu iespēju sekot līdzi internetā tam, kā tiek nolasīti mērījumi par siltumu jūsu mājoklī?

Vai jūs izmantotu iespēju sekot līdzi internetā tam, kā tiek nolasīti mērījumi par siltumu jūsu mājoklī?

valentina1
Valentīna: Es atbalstu šādu iespēju, jo cilvēkiem ir svarīgi zināt, kā veidojas viņu reķins.    Domāju, ka šo iespēju izmantotu cilvēki, taču ne visi, jo daudzi joprojām ar internetu ir uz “jūs”. Ideja noteikti ir interesanta un, domāju, ka ģimenēs vecākajai paaudzei šo iespēju izmantot varētu palīdzēt bērni, kas prot darboties ar datoru.
 
sanita1
Sanita: Protams, tā būtu lieliska ideja. Ja būtu šāda iespēja es to noteikti izmantotu, jo ikdienā internetu izmantoju daudz, praktiski viss tiek darīts internetā.
 
vineta1
Vineta: Es dzīvoju privātmājā, tāpēc mani šī iespēja absolūti neinteresē. Taču, ja dzīvotu daudzdzīvokļu mājā, es noteikti gribētu zināt kā tiek nolasīti mērījumi par siltumu un, kā tiek aprēkināta maksa par šo pakalpojumu.
 
daina1
Daina: Jā, es izmantotu šādu iespēju. Tas būtu interesanti. Es arī patlaban izmantoju internetu, lai norēķinātos par komunālajiem maksājumiem, jo tā ir ērti un nav jāmaksā lieki procenti.
 
evita1
Evita: Es izmantotu, jo tas būtu ērti, izdevīgi un visu varētu redzēt vienā vietā un nebūtu jāiet pēc informācijas pie pakalpojumu sniedzēja.

Atstājiet komentāru