2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Vai Āfrikas cūku mēris ir ietekmējis jūsu ēšanas paradumus?

Vai Āfrikas cūku mēris ir ietekmējis jūsu ēšanas paradumus?

veronika
Veronika
: Ziniet, man ir astoņdesmitais gads, man ir savs dārziņš un es vasarā lietoju ļoti maz gaļas izstrādajumus. Nopērku kādu vistiņu vai speķa gabaliņu, ko iesālīt. Desas vai citus gaļas izstrādajumus nepērku, ēdu dārzeņus.

 

 

 

anita
Anita:
Uz Jāņiem biju Baltkrievijā, tur cūkgaļa vispār nav nopērkama, ja arī kādā veikalā parādās, tad maksā 10 eiro un vairāk kilogramā. Baltkrieviju Āfrikas cūku mēris ir skāris un cūkgaļa un tās izstrādajumi nav nopērkami, līdzīgi varētu būt arī Latvijā, ja infekciju neapturēs.

 

Ivars: Kā ēdu tā ēdu, jo pērkot gaļu mēs jau nezinām, kas un kā un, ja arī kaut ko nopirkšu vai es zinu kāds ir šis produkts? Cilvēkiem jau šī infekcija nav bīstama un līdz ar to gaļu var ēst un nav jau no kā baidīties.

 

ivars1
Ivars:
Pagaidām pērku visu, ko vēlos un ēdu un varu arī gaļu iegādaties laukos, man ir tāda iespēja. Viss būs atkarīgs no tā, kā tiks ierobežots Āfrikas cūku mēris, ja izplatīs visā Latvijā, tad cūkgaļa var kļūt deficīts.

 

 

 

luucija
Lūcija:
Nebaidos iegādāties cūkgaļu. Es to pērku tirgū vai pilsētas mazajos gaļas veikaliņos. Lielveikalos nepērku, man nav uzticības lielajiem veikaliem.

 

Atstājiet komentāru