2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Kādām budžeta prioritātēm Jēkabpils domei būtu jāatvēl nauda?

Kādām budžeta prioritātēm Jēkabpils domei būtu jāatvēl nauda?

vera
Vera:
Es domāju, ka mums pilsētā vajadzētu baseinu un boulingu, jo gan peldēt, gan spēlēt var iet kopā ar bērniem. Citās Latvijas pilsētās ir gan vaseini, gan boulings, to vajadzētu arī Jēkabpilī. Un vēl – patlaban top aplis Vienības-Brīvības- Pormaļa - Draudzības alejas uin Zemgales ielu krustojumā. Būtu jauki, ja apļa vidū ierikotu strūklaku.

 

 

 

aleksandrs
Aleksandrs:
Neesmu jēkabpilietis un nevaru spriest par pilsetu, taču šeit man patīk Kena parks. Svētkos esmu te braucis ar bērniem uz piepūšamajām atrakcijā. Iespējams, ka vajadzētu sakārtot Kena parku.

 

 

 

 

inese
Inese:
Principā pilsētā viss notiek un jau daudz kas ir sakārtots. Ja runājam par Kena parku, tad šeit vajadzētu iekārtot atrakcijas bērniem un arī kaut ko jauniešiem, lai būtu, kur izklaidēties.

 

 

 

 

inguna
Ingūna:
Kena parku vajadzētu sakārtot, ierīkot bērniem šupoles, un citas atrakcijas, lai šeit var atnākt ģimenes ar bērniem un atpūsties. Celiņus jāsaremontē, citādi te grūti staigāt.

 

 

 

 

peteris
Pēteris:
Slēpošanas kalnu es neapmeklēju, man no ziemas sporta veidiem vislabāk patīk slidot un spēlēt hokeju, ziemā Jēkabpilī darbojas slidotava. Kena parkā jāierīko atrakcijas bērniem, citādi parkā nav īsti ko darīt.  

Atstājiet komentāru