2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Kā vajadzētu labiekārtot Daugavmalu?

Kā vajadzētu labiekārtot Daugavmalu?

janinaJanīna: Daugavmalā vajadzētu izcirst visus krūmus, lai pilsētas teritorijā upmalā būtu skaisti. Varbūt varētu ierīkot kādus sporta laukumus, lai jaunatnei būtu ko darīt. Gar Daugavmalu pastaigājos bieži, gribās, lai tā ir sakārtota. Patīk, ka dambis ir labiekārtots.

 

 

 

zhannaŽanna: Esmu no Rīgas un uz Jēkabpili braucu ciemos pie vecmāmiņas un atpūsties. Tāpēc bieži pastaigāties gar Daugavu nesanāk, taču, kad viesojos Jēkabpilī, tad eju pastaigās. Gribētos, lai upesmala ir sakopta.

 

 

 

svetlanaSvetlana: Jāierīko vēl vairāk soliņus, vajadzētu arī kādu nojumīti, lai Daugavu var vērot arī lietus laikā. Varētu nogāzē ierīkot arī puķu vai košumaugu apstādījumus.

 

 

 

daceDace: Vajadzētu kaut ko bērniem, lai tie varētu droši rotaļāties. Ierīkot nelielu rotaļu laukumu – karuseli, šupoles, smilšu kasti. Protams, pirmkārt, jāizcērt visi krumi, kas traucē un bojā visu skatu uz Daugavu.

 

 

 

ilutaIluta: Vajadzētu labu atpūtas vietu ar soliņiem, sporta un rotaļu laukumu, lai pie upes var doties piknikā, pasēdēt, uzspēlēt bumbu, lai bērniem ir kur rotaļāties.

 

 

 

 

 

 

 

Sandra Mikanovska,

Radio1, Ceturtdiena

 

Atstājiet komentāru