2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Kā jums patīk Radio1 ikvasaras pasākumi un vai dosieties uz 15.gadu jubilejas ballīti?

Kā jums patīk Radio1 ikvasaras pasākumi un vai dosieties uz 15.gadu jubilejas ballīti?

Jēkabpils Radio1 katru gadu vasaras pilnbriedā rīko vērienīgus pasākumus, kuros ir iespējams gan izdejoties, gan klausīties labu mūziku labā izpildījumā. Jubilejas ballītēs piedalījušās populāras grupas un mākslinieki, un Jēkabpils Radio1 ikvasaras jubilejas ballītes jau kļuvušas par tradicionālu un gaidītu pasākumu. Radio1.lv arī ielās sastaptajiem cilvēkiem jautāja, vai viņi apmeklēs arī 15.jubilejas ballīti sestdien, 6.jūlijā un kā vispār vērtē Radio1 pasākumus.

 

janis

Jānis:

 

Jā, man patīk Radio1 pasākumi. Ballīti noteikti apmeklēšu. Es katru gadu kopā ar draugiem eju uz šiem pasākumiem un tur labi atpūšos, ļoti labs pasākums. Priecē “forša” mūzika, forša publika, viss ir jauki.

 

 

 

 

iveta

Iveta:

 

Tas ir ļoti jauks pasākums pašā vasaras vidū jauniešiem un ne tikai jauniešiem, bet arī mana vecuma cilvēkiem. Zinu, ka daudzi jaunieši ies arī uz šo ballīti. Tas ir pozitīvs notikums Jēkabpils kultūras un sabiedriskajā dzīvē. Jauki, ka tas notiek tādā skaistā vietā kā Krustpils saliņa.

 

 

 

tatjana

Tatjana:

 

Vispār man patīk Radio1 pasākumi un es uz tiem eju. Diemžēl šoreiz uz jubilejas ballīti netikšu, jo man ir jāstrādā. Vispār man patīk, ka rīko tādus pasākumus, patīk gan mūzika, gan dejošana. Patīk, ka valda jautrība, ir daudz cilvēku, kas izklaidējas, priecājas.

 

 

 

indra

Indra: Ir vēlēšanās arī šogad aiziet uz pasākumu, jo esmu gājusi arī agrāk. Atceros, ka jau tad, kad šie Radio1 pasākumi tikko aizsākās, tos apmeklēju ar lielu entuziasmu. Pilsētai tas ir interesants un nozīmīgs pasākums, mūsu vietējais kultūras notikums, kas saistīts ar vietējo radio.

 

 

 

 

 

aleksejs

Aleksejs:

 

Pēdējos gados uz Jēkabpils Radio1 pasākumiem neesmu gājis, bet agrāk tos bieži apmeklēju. Man patīk, ka tajos ir laba mūzika un jautra sabiedrība. Vēl padomāšu, bet laikam uz jubilejas ballīti aiziešu.

 

 

 

 

Māra Grīnberga

Atstājiet komentāru