2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Kur jūs labprātāk peldaties un kā ievērojat drošību pie ūdeņiem?

Kur jūs labprātāk peldaties un kā ievērojat drošību pie ūdeņiem?

Pieturoties karstam laikam, aizvien vairāk cilvēku izmanto iespēju atpūsties pie ūdeņiem. Jēkabpils ielās sastaptajiem cilvēkiem portāls Radio1.lv jautāja, kurās vietās viņi labprātāk peldas un vai zina, kādi drošības pasākumi jāievēro, atrodoties pie ūdeņiem.

 

LjubaĻuba:

 

Vasarā, kad ir silts, gandrīz katru dienu eju peldēties uz Radžu ūdenskrātuvi. Tur tiek ievērota drošība – ir norobežojošās bojas. Cilvēkiem jāievēro, ka pie ūdeņiem nedrīkst dzert alkoholu un smēķēt. Ūdenī nedrīkst grūstīties, sevišķi tad, kad apkārt ir daudz bērnu.

 

 

 

 

dzintra1

Dzintra:

 

Mums visiecienītākā atpūtas vieta vasarā ir Radžu ūdenskrātuve. Tur ejam kopā ar mazmeitiņu un meitu. Tur ir patīkami – viss sakopts, ir patīkami pastaigāties arī pa priežu mežu. Bērniem vienmēr stāstu, ka pie ūdens var doties tikai kopā ar pieaugušajiem, nedrīkst vieni paši iet peldēt un nedrīkst dziļi peldēt.

 

 

 

inara1

Ināra:

 

Es peldos savā pagastā Rubeņos, tur mums ir sava peldvieta. Tas ir mākslīgi radīts dīķis, ko visi sauc par ezeru. Tur ir ļoti skaisti. Tā kā peldu ļoti vāji, tad vispirms pārbaudu dziļumu, tad ieeju apmēram tik dziļi, kur ūdens ir līdz kaklam un tālāk peldu tikai tur, kur es pazīstu vietu un zinu, ka jebkurā brīdī varu apstāties.

 

 

 

veronika1

Veronika:

 

Mēs parasti ejam peldēties uz karjeru (Radžu ūdenskrātuve). Man tur patīk, jo apkārt ir daudz cilvēku, ir tīrs ūdens. Lai justos droši, nedrīkst peldēt pārāk tālu.

 

 

 

 

 

aleksandra1

Aleksandra:

 

Es gandrīz ik dienu eju peldēties uz karjeru (Radžu ūdenskrātuve). Man patīk, ka tur ir daudz cilvēku un viss ir sakopts, ūdens arī tīrs. Karstā laikā nedrīkst strauji iet ūdenī, to vienmēr ievēroju.

 

 

 

 

Māra Grīnberga

 

 

Atstājiet komentāru