2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Vai un kādu saldētu pārtiku jūs iegādājaties?

Vai un kādu saldētu pārtiku jūs iegādājaties?

Pēdējā laika pētījumi liecina, ka iedzīvotāji aizvien biežāk izvēlas saldētu pārtiku. Sabiedrības aizspriedumi par to, ka konservēti un saldēti pārtikas produkti ir mazāk barojoši nekā svaigie produkti, ir pilnīgi nepamatoti, paziņojuši arī Amerikas Vēža izpētes institūta eksperti. Radio1.lv aptaujātie jēkabpilieši par saldētu pārtiku ir dažādās domās, tomēr atzīst, ka ir tādi saldēti produkti, ko labprāt iegādājas.

 

inaIna:

 

No saldētās pārtikas visbiežāk es izvēlos pelmeņus, vairāk gan laikam neko. Dārzeņi man ir pašai savi, bet zivis man labāk patīk svaigas.

 

 

 

 

 

zentaZenta:

 

Drīzāk pērku zivis, es vispār pērku maz ko no saldētās produkcijas. Es vairāk pērku produktus no saimniekiem. Tā ir svaiga un dzīva pārtika.

 

 

 

 

valentinaValentīna:

 

Es pērku gan saldētas zivis, gan dārzeņus. Saldētas zivis izvēlos tad, ja nav pieejamas svaigas, kurām parasti dodu priekšroku.

 

 

 

 

 

vladimirsVladimirs:

 

Vasarā no saldētiem produktiem parasti pērku galvenokārt saldējumu. Vairāk gan neko no saldētiem produktiem nepērku, jo tā jau vairs nav saldēta, bet pārsaldēta produkcija, nedzīva pārtika, tā ka to nu gan nav vērts pirkt.

 

 

liigaLīga:

 

Īpaši neesmu pievērsusi tam uzmanību. Tomēr pārsvarā vienīgie saldētie produkti, ko pērkam, ir zivis, gan zivju zupai, gan cepšanai.

 

 

 

 

 

mirdzaMirdza:

 

 

Mēs pērkam vienīgi saldējumu, jo laukos mums pašiem viss ir, nevajag pirkt veikalā.

 

 

 

 

 

Māra Grīnberga

Atstājiet komentāru