2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Vai piedalīsieties Lielajā talkā un kurās vietās sakopšana vajadzīga visvairāk?

Vai piedalīsieties Lielajā talkā un kurās vietās sakopšana vajadzīga visvairāk?

27.aprīlī Latvijā notiks Lielā talka un visā valstī jau iepriekš atzīmētas vairāk nekā 1300 piesārņotākās vietas. Arī Jēkabpilī talka notiks vismaz 8 reģistrētās vietās, bet citviet iedzīvotāji talkos savu māju pagalmos. Jēkabpils un novadu iedzīvotājiem radio1.lv vaicāja, vai viņi piedalīsies Lielajā talkā.

 

antraAntra:

 

Mēs katru gadu rīkojam talku Bebru mikrorajonā, mēs katru gadu tur kaut ko uzkopjam, jo kaut kas jau vienmēr palikek, ko neizdara sētnieki, bez tam arī sakopjam katrs savu darba vietu. Uzskatu, ka pilsēta mums ir diezgan tīra un sakopta. Vienīgi ir ikdienas kopšanas darbi, piemēram, izmētāti papīri, plastmasas pudeles.

 

 

 

janisJānis:

 

Es šogad sakopšu mājas apkārtni. Nekur citur ārpus mājas talkas dienā nebraucam, jo mājas apkārtne ir liela, ir ko darīt. Arī citos gados lielā talka notiek mūsu mājās Variešu pagastā.

 

 

 

 

 

agitaAgita:

 

Pilsēta ir tīra un būtu labi, ja tās netīrākās vietas varētu arī viegli atrast. Manuprāt netīras ir diezgan daudzas privātās teritorijas. Talkā es noteikti piedalīšos un gribu arī aicināt cilvēkus, lai talkā ne tikai sakopj, bet arī lai stāda kaut ko jaunu – krūmus vai puķes, vai kokus, lai pilsēta kļūtu zaļāka.

 

 

 

 

viktorsViktors:

 

Man liekas sakopt vajadzētu vajadzētu Krautuves apkārtni Jēkabpils tuvumā. Cik es tā skatos, pilsētā šur tur jau kopj teritorijas. Pats talkās iepriekš neesmu piedalījies, jo neļāva veselība. Tagad ir uzlabojusies, tā ka šoreiz varētu arī piedalīties talkā.

 

 

 

 

lauraLaura:

 

Lielajā talkā noteikti piedalīšos, visdrīzāk savas mājas pagalmā Auseklīša ielā. Talku visvairāk vajadzētu tur, kur visvairāk nekārtību un ir netīrs. Piemēram, lielo ielu malās tur, kur iet uz bebru pusi, diezgan daudz ir tādu vietu, kur ir piesārņots.

 

 

 

 

Māra Grīnberga

Atstājiet komentāru