2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

10 visu laiku populārākās Jaungada apņemšanās

10 visu laiku populārākās Jaungada apņemšanās

Ir sācies jaunais gads un tas ir laiks, kad daudzi no mums apņemas darīt kaut ko jaunu, lai mainītu savu dzīvi uz labo pusi. Kādas apņemšanās vēlas īstenot jēkabpilieši, to skaidrojām sarunā ar šodien uz ielas sastaptajiem jēkabpiliešiem.
 
 
Mārīte: Izdarīt vajadzētu daudzko, apņemties jau apņemos, bet ar darīšanu ir kā ir. Man priekš sevis mazāk kaut ko gribas, vēlos, lai dēlam viss būtu labi, lai darbu atrod un dzīve sakārtojas. Man būtu jāaiziet pie zobārsta un zobi jāsalabo, jāseko līdzi savai veselībai.
 
Ada: Man viss ir vienkārši – būt laimīgai un baudīt dzīvi!
 
Laima: Būtu labi pilnveidot un attīstīt sevi, augt un darīt kaut ko vairāk sevis un citu labā. Būt pozitīvai, jo tas ir vajadzīgs dzīvē!
 
Inese: Jauno gadu sāku ar visu to labāko, lai viss labi veicas, saņemties un strādāt labāk.
 
Dzintars: Izdarīt visu to, ko pagājušajā gadā neizdarīju. Labāk strādāt. Doties ceļojumā uz Eiropu.
 
Aivars: Esmu nolēmis atrast jaunu darbu, patlaban mainu dzīvesvietu, vēlos atrast jaunu draudzeni un nopirkt jaunu automašīnu.
 
Vija: Jaizdara tas, ko nepaguvu pagājušajā gadā. Piemēram, doties ceļojumā. Mani allaž ir vilinājušas ziemeļu zemes, tāpēc labprāt dotos ceļojumā uz Norvēģiju. Tikai ne ar kuģi, jo baidos no lieliem ūdeņiem. Dod, dieviņ, to, kas labs bija šogad, lai ir arī nākamgad. Un vēl – Visiem laimīgu jauno gadu.
 
Varam jau smaidīt par Jaunā gada lēmumiem, kas mainīs mūsu dzīvi un uzskatīt, ka tāpat nekas neizdosies. Tomēr katru gadu gadu mijā uzstādām sev noteiktus mērķus, kurus nākamajā gadā noteikti vēlamies realizēt – nomest tauku jostiņu ap vēderu, atmest smēķēšanu vai beidzot saņemties un aizbraukt sen kārotā trakā ceļojumā. Un tā cilvēce rīkojas jau kopš laika pirms mūsu ēras, kad apņemšanās bija raksturīga pat mītiskām dievībām un agrīnajiem valdniekiem. Eksperti ir apkopojuši 10 apņemšanās, kas gadu no gada ir un paliek tās populārākās!
 
10 VISU LAIKU POPULĀRĀKĀS JAUNĀ GADA APŅEMŠANĀS
 

1. Zaudēt svaru, iegūt skaistu, veselīgu ķermeni;
2. Nopelnīt vairāk naudas, ietaupīt to vai dzēst parādus;
3. Atmest smēķēšanu;
4. Vairāk laika pavadīt ar savu ģimeni un draugiem;
5. Atrast labāku darbu;
6. Mazāk lietot alkoholu vai pārstāt to lietot vispār;
7. Vairāk izglītoties;
8. Mazāk stresot;
9. Vairāk nodarboties ar sportu un darīt to regulāri;
10. Beidzot aizbraukt sen kārotā ceļojumā.
 
Vissvarīgākais ir tas, ka mērķis, lai kāds tas būtu, ir uzstādīts. Tam nav jābūt pārcilvēciskam un ļoti grūti realizējamam – jo mērķis būs reālistiskāks, jo vieglāk tas būs sasniedzams!
 
 

Atstājiet komentāru